Od kdy může rybu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
A jaký ryby děláte doma a jak?Já jak to nejím tak vůbec netuším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jde o to,ze co se tyce tezkych kovu,tak se nedoporucuji velke ryby jako losos,tunak,zralok a podobne,
bezpecnejsi jsou mensi ryby,nedoporucuje se to pro tehotne,takze u malych deti bych taky mela pochybnosti ![]()
- Citovat
- Upravit
AAlisek píše:
A jaký ryby děláte doma a jak?Já jak to nejím tak vůbec netuším
ja delam nejradeji pstruha a makrelu,vetsinou jenom na rostu,pred tim namarinaduju olejem a citronem,makrelu nekdy pecu v pekacku ruzne na cibuli,rajcatech apod,u makrely je dulezite pri myti ve vnitr vyskrabat „cerny povlak“aby nemela nahorklou chut,
- Citovat
- Upravit
jeste tu makrelu,ta je spise pro starsi ,ja ji ted na 18 mesicich dala prvne,je hodne tucna,takze uz kasi nebo brambor ani nemastim,zamicham to do toho
- Citovat
- Upravit
Tak já dávala taky skleničku a byla dobrá. Když jsme měli na oběd rybu - pangase, tak jsem dala taky, ale s tím jsem moc nepochodila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Losos se muze, protoze ty, co tu prodavaji, stejne more nevideli
tunak kdyz tak jen z konzervy, protoze tam se davaji male ryby… nekde jsem o tom cetla pekny clanek.. ale kde.. ![]()
pangas urcite ne…
- Citovat
- Upravit
Tak treba tady jsem neco nasla - http://www.maminkam.cz/…icku-kojencu
Jinak jsem dala rybu poprve v 10m.
- Citovat
- Upravit
Tak koukám,že pro mě bude asi snažší mu koupit skleničku.Zkusím a uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ve sklenickach to vetsinou neni BIO, ale jelikoz jde o detskou stravu, tak jsou vsechy ryby chovany ve specialnich sadkach, tudiz zadne tezke kovy. Takze z tohohle hlediska by to vlastne melo byt lepsi/bezpecnejsi nez koupit si rybu cerstvou
Pokazde kdyz vidim ty chudacky „cerstve“ ryby treba v Tescu, tak mam strach, koupit je pro dospele, natoz pak pro deti… A mrazene ryby, to radeji nekupuju vubec… Zavidim vsem primorskym statum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pangasius urcite ne
http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…