Od kdy na nočníček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
7.7.13 16:05

Od kdy na nočníček?

Maminky od kdy dáváte své mimi na nočník? Malému bude 11m. a zatím mi z něho pokaždé „utekl“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
7.7.13 16:13

@mizahela utíkat ti bude :lol: a ještě dlouho.. :lol: zkoušet po chvilkách, zpívat, odměňovat.. Chce to pevný nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.7.13 16:23

Podle literatury jsem začala až teď, tj v 1,5 roce. Také tam vydrží jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
7.7.13 16:29

Máme rok a čtvrt a posazuju jen občas. Podle zkušeností z okolí věřím, že jim na to musí dozrát nervový systém. Což je tak kolem 2let. Naše nemá ani pravidelnou stolici tudíž to pokládám za zbytečný a nenutím ji do toho. Stejně nevydrží ani 5s. Momentálně nemá čas ani na převlečení plíny a je to s ní boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.7.13 16:37

Davala jsem od doby, co si sedl, do 18 mesicu bojkotoval, od 19 mesicu je pres den bez plen.

• Citovat
  • Upravit
764
7.7.13 17:14

Dávám od 8 měsíců, od začátku seděl krásně, teď na 13 měsících jsme bez plín (kromě noci teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.7.13 18:05

Dávala jsem asi od 10ti měsíců, když malá sama dobře seděla. Ještě neměla ani 2 roky a už jsme byli kompletně bez plen. Na velkou si sama řekla a dělala do nočníku od 15ti měsíců. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.13 18:10

A jak často jste za začátku dávali..? já teda na něm nepoznám kdy chce čurat nebo kadit..dávala jsem chvili vždycky během oběda kdy jsme na nočníku krmili, ale vypozorovala jsem že kadí až po jídle a to už ho tam neudržím - je strašně hyperaktivní..

• Citovat
  • Upravit
7240
7.7.13 18:25

Zkoušej třeba po měsící a nezoufej - času mooooře. Počítej, že až tak kolem roku a půl, pokud bude šikovný..
Podle mě obecně nejlepší začít s nočníkem, dkyž vidíš, že opzná, že je počůraný, ideálně i že čůrá. Pak to má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.7.13 18:27
@rejžička píše:
Zkoušej třeba po měsící a nezoufej - času mooooře. Počítej, že až tak kolem roku a půl, pokud bude šikovný..
Podle mě obecně nejlepší začít s nočníkem, dkyž vidíš, že opzná, že je počůraný, ideálně i že čůrá. Pak to má smysl.

promin možnná to zní blbě, ale mám první, a to se pozná jako jak, třeba u tvého? děla nejaké xcihty? nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
7240
7.7.13 18:34

@smurfka Tak naše sice nemluví, ale když čůrala, tvářila se tak jako divně, a pak si i začala sahan mezi nohy. Tak jsem ji začala dávat na nočník, za vyčůrání vééliká pochvala, no a pak se i snažila, aby byla zase pochválená a šlo to samo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.7.13 18:39

V 18m jsem dala nočník na viditelné místo, vysvětlila, sem tam posadila, nenutila. oba začli chodit sami od sebe ze dne na den, holka ve 23m, kluk ve 27m. Během 2 dnů byli přes den bez plen a bez jediné nehody. Na noc jsou oba bez plen od 27m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
7.7.13 20:12

Naše Barča chodí cca od 10 měsice a pokaždé se nám to podaří…i bobek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.7.13 20:24

Malému je 8 měs. a chtěla bych začít. Nevím jak, nedělá ksichty ani nic podobnýho. :nevim:
Proč dřív byli už 8 měsíční skoro bez plen a teď je mají i dvouletý? Vysvětlete mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
7.7.13 20:29

Dávám na nočník od 8 měsíců, dělám u toho ččččččč a e-e a udělá většinou čččč, někdy když to vychytám se i vykaká. Dávám jí jen občas. Např. po obědě… Jen, aby měla první zkušenost. Samozřejmě, když se vyčůrá, tleskám a jásám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze