Od kdy na nočníček?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dítě dokáže pochopit, co se po něm na nočníku chce až mezi 15 - 18 měsícem. Dřív je to spíš jen dílo náhody..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei
Tak se mu nechce no. Víš co se říká…Žádné zdravé dítě do první třídy neleze po čtyřech a stejně je to i s plínkama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo píše:
Dítě dokáže pochopit, co se po něm na nočníku chce až mezi 15 - 18 měsícem. Dřív je to spíš jen dílo náhody..
Ahoj, tak já nevím jestli jsme výjimka. Ale když svého 11 měsíčního posadím na nočník a řeknu udělej ee, tak se začne soustředit a začne tlačit.:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 Tak je na tohle šikovnější. Je to ale spíš výjimka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@panenka87 píše:
Ahoj, tak já nevím jestli jsme výjimka. Ale když svého 11 měsíčního posadím na nočník a řeknu udělej ee, tak se začne soustředit a začne tlačit.:-D
mám dvě dcery, obě taky brzo nočník od roku, že by taky náhoda
uvidíme co kluk bude říkat, jak ho od příštího dubna taky v roce začnu posazovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heledte, jak tady nekdo psal, ze dite sedici na nocniku krmi… to je fakt humus. Vy si taky date obidek, kdyz drepite na zachode?
- Citovat
- Upravit
@adam755 píše:
Heledte, jak tady nekdo psal, ze dite sedici na nocniku krmi… to je fakt humus. Vy si taky date obidek, kdyz drepite na zachode?
aha a co jsem měla dělat, když při jídle vždycky potřevbovaly
tak raději snad do nočníku, jak do plenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adam755 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcera má 17M/14měsíců na nočních jí posazuji nějakou dobu, nejdříve jsem jí dávala několikrát za den, to strašně brečela, tak dávám alespoň 1× denně před koupáním, ale řve stejně a utíká, je jí přitom jedno, že se kolikrát překoprtí na hlavu, nebo spadne i s nočníkem na dupě, nepomáhá jí zpívat, ukazovat hračky, dávát pít ni dobrůtka nepomůže, prost jak jí tam posadím, tak je hystericý řev a konec. nevydrží ani minutu, co s ní???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amy88 Nenuť jí, ono to přijde samo. Občas bych jí posadila, třeba po 14 dnech a moc to zase nehrotila. Tak je určitě šikovná na něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ještě malinký - počkej(tak asi půl roku), až projeví sám zájem a pak to jde samo ze dne na den. Ušetříš si spoustu času a nervů. Přeji hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám teď bude 18 měs. a zatím byly všechny pokusy marné. Prostě tam nechce být a to mám 2 různé nočníky (myslím tvarově) a ani na jednom :/ Nebudu to hrotit až bude chtít, tak bude chtít.
Je fakt že první syn byl ve 14-ti měsících přes den bez plen, ale na tom měla velkou zásluhu moje mamča a její trpělivost a taky dělalo hodně že se to učil přes léto… takže ještě počkáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem dceru posazovat na nočník nedávno, před jedenáctým měsícem a za poslední dva týdny jen asi dvakrát kakala do plínky, jinak i několikrát denně do nočníku. Daří se dost i čůrání, poslední dny byla suchá až do tří odpoledne, pak jsme šly ven a tam jsem to už neřešila. Dávám ji chvíli po probuzení a krátce po jídle, vždycky tak 5-10 minut. Možná to časem přestane fungovat, ale zatím je to docela povzbudivé a už to bylo tolikrát, že mi to nepřipadá jako náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit