Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nikdy jsem v detskem prasku neprala, pouzivam ariel a silan sensitive…syn i muz, tato jediny kombinace prosla ![]()
Asi do dvou let. Ale pořádně nevypral nikdy. Jinak peru v prášku na barevné prádlo a taky žádná sláva ![]()
Peru stale a k beznym praskum se vracet nebudu. Momentalne peru v Batoleti od Qaltu a pracim gelu Bupi a jsem spokojena. Normslni prasky mi po letech smrdi
Tak já tedy napíšu výbornou zkušenost s českým dětským pracím práškem s názvem BATOLE - nedám na něj dopustit.
Peru v něm strašně dlouho - nejenom „dětské“, ale i moje oblečení…Moc si ho chválím a doporučuju!!
Jinak peru v Bonux Biomat - color nebo aqua.
Nebyla jsem spokojená s Persilem ani Arielem - úplně mi to prádlo „vyžíralo“, prostě strašně agresivní, barvy mizely atd… ![]()
Asi do půl roka, co jsem začla s příkrmy a k tomu blicí dítě, tak jsem hodně rychle změnila. Používám obyč z DMka, klukovi dávám aviváž bílé batole, hrozně mi voní
@Janha píše:
Holky, dotaz jasný, děkuji za odpovědi.
Odjakživa. Co se narodily děti, tak jsem vyhodila konvenční prášky a peru v perkarbonátu sodném s jádrovým mýdlem.
@Janha píše:
Holky, dotaz jasný, děkuji za odpovědi.
Dokud mi nedošel ![]()
@Sluka píše:
Odjakživa. Co se narodily děti, tak jsem vyhodila konvenční prášky a peru v perkarbonátu sodném s jádrovým mýdlem.
kohože???
![]()
@Gerberka
Tak zrovna BATOLE mi nevypralo vůbec nic…
Tento prášek od nás odešel když přišly první příkrmové skvrny…
![]()
@Cmochy píše:
kohože???![]()
![]()
Chceš převyprávět příběh, jak bárbína s gelovými nehty prakticky ze dne na den po porodu přešla do skupiny „alternativních“ bioekokojomatek?
![]()
Perkarbonát sodný je takový super prášek, který stojí 25 kg nějakých necelých sedm set korun
a ve spojení s mýdlem pere úplně stejně jako kdejaký smradlavý Persil, ovšem narozdíl od něj nezatěžuje odpadní vody a je hypoalergenní, takže v něm peru už třetím rokem a spokojenost - akorát tchýně na mě kouká jako na blázna a pak nadává, jak je všechno drahý
![]()
@Cmochy píše:
@Gerberka
Tak zrovna BATOLE mi nevypralo vůbec nic…Tento prášek od nás odešel když přišly první příkrmové skvrny…
![]()
![]()
Příkrmové skvrny.. No.. Nenechat zaschnout, nejlépe odmočit potřené mýdlem a hlavně prát aspoň na šedesát a nepřeplnit buben pračky - když mám tento typ oblečení, tak peru vždycky na půl bubnu (polovinu běžné várky prádla)..
V Lovele peru doteď.. jak jsem začala staršímu prát společně s námi, začala jsem Lovelu používat na všechno i pro nás.
Nebavilo mně mít doma různé druhy prášků a řešit to. Vypere mi taky dobře, v akci vyjde levněji a určitě ani nám dospělým neuškodí šetrnější prášek k pokožce. Takže tak. ![]()
Prala jsem v něm základní výbavičku pro prvorozeného, když došel, už jsem nekupovala, OK je Persil sensitive, ten i vypere, zbytek tedy nic moc. Na druhorozenou peru vše v jednom a dohromady, už jsem nezaváděla žádné dětské.
Zase záleží, jestli dítko nemá atopák, není citlivější atd., to musí matka vědět sama ![]()
@Sluka píše:Chceš převyprávět příběh, jak bárbína s gelovými nehty prakticky ze dne na den po porodu přešla do skupiny „alternativních“ bioekokojomatek?
![]()
![]()
Perkarbonát sodný je takový super prášek, který stojí 25 kg nějakých necelých sedm set koruna ve spojení s mýdlem pere úplně stejně jako kdejaký smradlavý Persil, ovšem narozdíl od něj nezatěžuje odpadní vody a je hypoalergenní, takže v něm peru už třetím rokem a spokojenost - akorát tchýně na mě kouká jako na blázna a pak nadává, jak je všechno drahý
![]()
Jo to seš ty ten super deníček???
![]()
@Cmochy píše:
Jo to seš ty ten super deníček???![]()
![]()
Tak k superdeníčku jsem se ještě nedostala, ale asi by to byla pr.el popsat vám veřejně všechny mé experimenty po „přerodu“ ![]()
Prosím tě, hoď sem na něj odkaz, to bude určitě něco výživného ![]()