Od kdy sýry

53
9.11.05 17:17

Od kdy sýry

Ahoj holky,
od kdy jste dávaly sýry typu lučina atd. a dávaly jste je jen tak nebo na chlebu. Ještě jedna otázka od kdy jste dávali mimi jídlo co jíte, bez koření, rozmačkané vidličkou a jak jste to děly s masíčkem? Už nás to mixované nějak omrzelo.
Moc děkuji za odpovědi Markéta + Terezka 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
9.11.05 19:51

Ahoj, u nas Lucina apod. od 10m s pecivem(zachvili na to opet vlitnem), „dospelacky jidlo“ od 1r, maso kdyz uz je vic zubu krajim na maly kosticky. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.11.05 20:17

Ahoj Markéto,

1. Momentálně jsme v pokusné fázi. Prokázaná částečná alergie na bílkovinu kravského mléka ustupuje a my máme od lékařů požehnání vyzkoušet normální mléčné výrobky. Lučinu a Gervais od 1 roku (děti bez problémů ji mohou asi dřív). Chleba Radimek normálně jí - suchý, takže mu to budu mazat.
2. Jídlo rozmačkané vidličkou jíme asi od 8měsíce. Zpočátku jsem část namixovala a část rozmačkala. Poměr jsem měnila, až po 10 dnech jedl jen mačkané. Masíčko uvařím vcelku a překráju přes vlákna, pěkně se nadrolí.

Dobrou chuť
Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
14.10.15 21:43

Ahoj, od kdy muzu dávat tvrde sýry a kolik toho muže snist roční dite? Mala miluje eidam, ale bojim se ji ho dávat více kvůli soli. Takže zatím dostává jen na ochutnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
14.10.15 21:57

No tak ja teda sýry zacla trochu zkoušet az po roce, nejdřív trochu cottage, pak si na návštěvě asi v 14-15mes vzal z mísy kousek eidamu, nedávno jsem mu dala kousek koziho a goudy.Jsem zatim opatrná kvuli soli, malému jidlo zatim vubec nesolim…hledím hlavne na kvalitu sýru, vzhledem k tomu, ze toho sní trochu, tak ok :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.10.15 22:26

@Carmen6 :mrgreen: náš miluje tvrdý sýr. Osobně zastávám názor, že když nezhryže 10 dkg na posezení, je to ok :mrgreen: většinou dávám plátek na chleba :palec: Ale minule se obsloužil goudou a evidentně mu moc šmakovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.10.15 22:30

Já myslím, že naprosto v pohodě můžeš dávat.. Normálka na pečivo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
15.10.15 06:38

Taky uz jsem dala, ma 9m, ale spis mu jede Lucina nebo jenom maslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
15.10.15 07:54

Díky, holky. Lucina ji právě moc nejede. Takže plátek denne by neměl byt problém, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí