Dárky pro roční mimi

96
9.11.05 10:29

Dárky pro roční mimi

Ahoj holky, blíží se nám 1.narozeniny,svátek,vánoce,Mikuláš :roll: a tak si lámu hlavu nad vhodnýma dárkama. Navíc babičky spolíhají na to, že jim vyberu něco já, takže těch dárků bude potřeba víc. Pár typů už mám, ale budu vděčná za každý Váš další nápad. Rozmýšlím mimo jiné nad autem Chicco Deluxe nebo aktivním chodítkem od Fischer Price. Jsou to celkem drahé hračky, tak by mě zajímalo, pokud je některá máte, jak se Vám osvědčily. Díky za odpovědi,
 Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.11.05 10:47

Ahoj Terry, mne sa osvedcil napad jednej mamicky z www.babetko - obycajne balony. Nafukali sme asi 10 a zavesili tak, aby ich mal maly na dosah - to bolo radosti :lol: Vacsina 1 rocnych deti co poznam miluje lopty no a balon, to bolo ono. Pravdaze sa tesil aj z odrazadla a velkeho auta a kopca inych hraciek, ale balony, ktore boli zaroven dekoracia na oslave - nemali konkurenciu. Tak peknu oslavu a vela detskeho smiechu…

• Citovat
  • Upravit
420
9.11.05 19:27

Ahoj, Chicco auto de luxe máme teď (trochu předčasně na věk i na svátky) druhý týden a zatím u mimi slaví úspěchy (jsme ve stadiu pokusů o chůzi, takže zatím si užíváme hracího pultíku, houpačky a drandění po bytě :lol: ), na jaře s ním vyrazíme snad už i do terénu.
Na http://aablueone.vltava2000.cz/…/default.asp?… ho mají za necelých 1300,– (Praha a Brno má dopravu zdarma), oproti běžnému obchodu je to tak o 700 Kč levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
9.11.05 20:30

u nás velký úspěch slavilo odrážedlo, už v tom roce na něm drandila jak divá, teď (14m) už umí i sama nasedat.
a taky zatloukačka-ta je sice pro starší děti, ale malá ji pořád nosí s sebou, mydlí do toho tím kladívečkem.
Dále hrací mobil-ale to je jen pro otrlé (slyšet stokrát denně stejnou melodii není nic moc..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 22:30

Ahoj Tery,
tak my máme i auto od Chicca i aktivní chodítko Fischer Prince. Řekla bych, že super je oboje. To auto se dá používat hodně dlouho, když začne sedět (i dřív, protože je tam opěrka - na chvilku), pak i jako odrážedlo a i jen jako samostatná hračka ta hrací plocha. Nakonec jako odrážedlo, ale to jsme ještě zatím nepoužili.
Chodítko je dobrý v období, kdy začínají chodit a je to cca na 1 měsíc. Pak se rozeběhnou a žádnou berličku už nepotřebují :lol: . Na tadyto období je to ale paráda. Doporučuju. Pořiďte pokud možno ten nový typ (zahnuté bočnice), my jsme měli už použité chodítko (rovné bočnice) a bohužel pak kopal a škobrtal o ty bočnice.
Tak dárkům zdar.
Mydlinka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky