Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
tak jsme dneska vyrazili s malým na dlouhou procházku, po cestě začal křičet a vydrželo mu to než jsme dorazili domů, jenže to už jenom sípal, asi jak je venku chladno tak mu nějak nastydly hlasivky. Sípe mi tu pořád, snažím se ho držet hodně v teple, máte některá zkušenost s tím, jestli to přejde samo? Kojím, takže mu nechci dávat žádné čajíčky jako se to dělá u dospělých… ![]()
Díky moc za radu, je mi ho líto jak se tu bobulka snaží „mluvit“ a místo toho jen chudinka „skřehotá“.
Ahoj Gino.
Nám se to stalo minulý týden, jen nevím jestli to bylo tím studeným vzduchem, spíš mi přijde, že se uřval. Vydrželo mu to celý den po tom(pískal jak myška) a další už jen malounko. Teď se nám to stává po ránu. Asi ze suchého vzduchu, tak koupíme zvlhčovač, ručník nepomáhá. Začala jsem mu dávat napít trošku vody. No nám to fakt pomohlo. Hlavně v noci a stačí třeba jen 2 lžičky.
Díky Marci, alespoň jsem teď klidnější. Jo přirovnání k myšímu pískání fakt sedí ![]()
Výhoda je že teď nemá šanci mě v noci vzbudit hihi
(žertuju).
Pa a dobrou!
ahojky
michal taky skřehotal - vydrželo mu to tak 3-4 dny jednak hodně řval a jednak hodně blil a měl podrážděnej jícen a všechno tam vevnitř. pro jistotu jsem s ním šla k dr. ale nic nenašel a řekl že je to podrážděný… jak říkám za 3 dny to bylo pryč… K dr jsem šla hlavně že to bylo v pátek tak jsem nechtěla jet o víkendu na pohotovost. Stalo se to když M byly 2 měsíce
tak ať brzo přestanete skřehotat
pápá
Ahoj maminy
naše malá si vykřičela halsivky.je to už přes týden a pořád se jí to drží. nevíte co by na to pomohlo? nebo za jak dlouho to odezní? děkuji za rady