Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
jak dlouho se má prát v dětském prášku?
Díky Soňa
Ahoj Soňo,
jak dlouho se má prát, nevím, já peru v Lovele od narození malé (7 měsíců), měla jsem 8kg balení a pomaloučku dochází, novou Lovelu už kupovat nebudu, pak budu zřejmě prát naše oblečení společně v nějakém kvalitním prášku.
Naštěstí zatím žádné ekzémy ani alergie neměla.
Timeaa+Adinka
Ahoj Soňo,
já peru v Obzoru nejen holkám, ale i nám. Myslím, že to ničemu neuškodí a vyjde nás to i levněji než kdybychom kupovali nějaký super prášek za super cenu.
Peru zvlášť holkám a nám a bez aviváže.
Nikdy jsem neměla žádnou alergii až při druhém těhotenství se mi objevila na předloktí svědivá vyrážka, která přestala svědit a zmizela hned, jak jsem začala prát naše prádlo v dětském prášku.....
Do té doby jsem používala Tix.
Pavla
ahoj. Já taky nevím, do kdy používat dětský prášek. My taky máme lovelu a peru v ní naše i mimi prádlo dohromady. vyhovuje nám, takže ho asi budu kupovat dál. petra
Nechápu, jak v tom můžete vyprát skvrny! já proti lovele nic, taky jsem v ní malé prala a sem tam peru, ale skvny od příkrmů ani náhodou nevypere! Vyperu párkrát v Arielu a jsou pryč, prostě když je špinavé, tak Ariel, jinak jí peru v lovele:-)aviváž používám od5 měs. semtam i dřív, ale jen na vrchní obleční ne body! nikdy nám nikomu nic nebylo, ale nemáme alergie ani v rodině, takže:-)
Já peru v persilu od 3m společně. Je teda pravda, že z 80% světlé je jen holek
Já vůbec dětský prací prášek nepoužívala. Normálně peru ve Woolite na barevný prádlo všechno, i bílý a jsem spokojená. Prckovi teda peru plíny i oblečení zvlášť od našeho, ale jinak jsem to neřešila. Akorát prvních pár týdnů po porodu jsem na dětský dávala jedno máchání navíc. Na případný fleky výraznější se mi dost osvědčilo žlučové mýdlo z Dm.
Aviváž nepoužívám vůbec, ani pro naše prádlo.
Já si totiž myslím, že dětský prací prášky jsou jen reklama na tahání peněz rodičů.
Ahoj, já prala v Lovele první tři měsíce, pak už jsem vzala normální prášek. Doporučuju zkusit vyprat jednu věc - třeba bodýčko a pokud nebude mít vyrážku, nebo jiný problém, tak si myslím, že můžeš už klidně prát v normálním prášku.
Já prala od narození v obyčejném prášku, pak se synovi udělal ekzém (byl ale z alergie na mléko, nejspíš),takže jsem přešla na Persil sensitive.Je mu 9 měs.,ekzém zmizel. Mám ještě dvě balení, pak začnu prát zase v normálním.