DOBRÁ knížka o MIMINKU ??

1124
9.11.05 11:23

DOBRÁ knížka o MIMINKU ??

Ahoj maminky,
měla bych na vás prosbičku. S postupujícím těhotenstvím a po několika letech na emiminu mám pocit, že o těhotenství vím SKORO vše :lol: :oops: co potřebuji, ale jaksi mi došlo, že mimčo se už asi nevstřebá a jednou se vykuklí a já pak nebudu vědět CO S TÍM :wink: 8)
Moc bych uvítala Vaše rady o tom, která knížka Vám pomohla , přišla užitečná, obsažná, podrobná a srozumitelná - o miminku, jeho potřebách, dovednostech, výkonech atd.

Nechtěla bych příliš Velkou knihu o matce a dítěti (viz recenze zde na stránkcách a řada dalších důvodů- některé zastaralé věci, popisy hodně z ne-českého prostředí …)
a nechtěla bych ani knížky jen „na jedno téma“ jako Něžná náruč rodičů nebo jen o kojení atd., ty si třeba pořídím taky, ale zvlášť.

Líbila by se mi knížka, kde by bylo vypsané co má miminko v jakém měsíci „umět“, co od něj lze čekat, jak ho rozvíjet, jak s ním zacházet a tak. Díky předem za každý tip !!!!!

Claudie a Skipísek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2221
9.11.05 11:36

Ahoj

Já bych ti mohla doporučit tuhle Všechno o matce a dítěti - od Dorothy Einonové.

Ještě jedna, ale takovou jsi asi nemyslela Kniha o matce a dítěti - od Martina Gregory.

Oluška a Martínek (5 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
9.11.05 13:38

Ahoj,

některé knížky jsou v téhle debatě.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Nedávno jsem si koupila Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte od Zdeňka Matějčka, všichni ji doporučovali. Je fakt dobrá.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
9.11.05 13:44

Mně se moc líbí knížka „Bystré dítě - kojenec“ - je to měsíc po měsící, rozdělené na vývoj, motoriku, jazykové schopnosti + právě jak všechno rozvíjet. Vyšly i další dva díly - batole, předškolák, ale ty jsem ještě v ruce neměla, předpokládám ale, že to bude stejně dobře udělané.

Hanka a Matýsek 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.11.05 15:23

Ahoj,
mám dvě oblíbené, Dítě a já od Penelope Leachové, a 160 her a cvičení pro první tři roky života dítěte.

Měj se pěkně,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.11.05 15:44

ahoj. já ji teda nemám, ale vím, že je na ni pjena chvála - Kniha o matce a dítěti od českého pediatra Martina Gregory (vydala Grada). stojí kolem 400,– a je z českého prostředí. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
10.11.05 18:53

Děkuju za tipy, prohlídnu to v knihkupectví a když se mi bude líbit víc titulů, zaúkoluju Ježíšky :wink: . Ještě jestli to pak budu stíhat s tím uřvánkem v náruči číst :--))))))))))))))
Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky