Od kolika let kolo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pavla087 pokud koupíš tříkolku, která má šlapky na ose toho předního kola, tak ti to neušlape. Takže jedině klasiku jako byla za nás - myslím tento typ http://www.bezva-hracky.cz/…a-trojkolka/.
Zkušenost nemám, máme koloodrážedlo a klasické kolo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kokomo tak na tu jsem přesně koukala
je sice taková komunistická (na podobné jsem jezdila
) Já ti právě nevím, doma má odrážedlo http://odrazedla.heureka.cz/…too-c-zlute/ a ten náš šmoula se na něm bojí
ale láká ho to. Jen přemoct ten strach
proto bych radši tu tříkolku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla087 no strach má pravděpodobně z toho, že neumí udržet balanc
Měl předtím klasickou motorku, na které jezdil bez problémů? Jinak mu jí samozřejmě klidně kup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase decka maji nejakou plastovou barevnou, odkaz nedam na mob., kdyz holce byl rok, tak ji dostala a blbnou na ni do dneska i skoro 7leta
takze to byl dobrý dar.
Ale taky bych pokud nemate doporucila koloodrazedlo a nebo uz i kolo se slapadly a dat bocni kolecka zatim at se neboji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla087 píše:
@kokomo tak na tu jsem přesně koukalaje sice taková komunistická (na podobné jsem jezdila
) Já ti právě nevím, doma má odrážedlo http://odrazedla.heureka.cz/…too-c-zlute/ a ten náš šmoula se na něm bojí
ale láká ho to. Jen přemoct ten strach
proto bych radši tu tříkolku
Aha tak vidim, ze se boji. Tak casem odvahu najde. Jednou to prekona.
My ted koupili trosku jine pro 2 leteho, taky se jeste boji, ale neda mu to i kdyz uz nekolikrat venku hodil skobu, tak to zkousi dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme Páju z odkazu a dobrý. Syn se na ní naučil šlapat, jezdil na ní docela dost. Hlavně ne šlapky na předním kole, jak se dneska dělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, máme doma i plastovou motorku ale tu nejmenší do téhle doby mu nic neříkala. Vím, zní to divně… všichni okolo jezdí jako diví na odrážedlech jen my se jen koukáme. Mě to mrzí. Malej je pohyblivý až až… Myslím že na tříkolce by se nebál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla087 píše:
Holky, máme doma i plastovou motorku ale tu nejmenší do téhle doby mu nic neříkala. Vím, zní to divně… všichni okolo jezdí jako diví na odrážedlech jen my se jen koukáme. Mě to mrzí. Malej je pohyblivý až až… Myslím že na tříkolce by se nebál…
Možná by bylo dobré si někde tu tříkolky zkusit ať to není zbytečná investice a když se mu bude líbit tak teprve koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey určitě vyzkoušíme
Všem děkuji za radu. Vše ještě jednou promyslíme a vyzkoušíme a pak dám vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tříkolka je fajn na naučení se šlapat a na ježdění po bytě, venku se na ní strašně našlape a bude bojovat s každou nerovností.
Kolo s přídavnými kolečky je určitě lepší investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti mají doma taky klasickou tříkolku, ale už jim jí chci sebrat, bude jim pět. Nedávno jsem i z domova odklidila plastový motorky. Blbli by na nich ještě v 10. ![]()
Když byl malý starší syn, vzala jsem jí párkrát ven, ale ty nerovnosti jsou strašný, vždy někde zapadl. Takže od tý doby jen doma.
Ve třech letech bych taky spíš než tříkolku, koupila kolo s přídavnými kolečky, i když v těch nerovnostech je to podobný, taky se pak většinou musí postrčit, ale kolo využijete dýl, než tříkolku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, a to je ono doma řešíme zda kolo a přídavná kolečka nebo tříkolku. Musíme se v tejdnu někam rozjet a omrknout tu Páju co mi tu holky doporučují
kolo můžeme vyzkoušet u sestřenice
Když to tak vezmu, tak jako malá jsem měla odrážedlo a to mě prej moc nebralo. Naši mi koupili tříkolku a jezdila jsem na ní jako divá
a pak kolo s kolečky… já nevím… až omrkneme tu Páju tak se rozhodneme
sama jsem zvědavá s čím přijdeme domů. Jako je jasný, že kolo bude na ven asi lepší, ale zase si říkám, že tříkolka bude taky dobře jezdit na hladké silnici (cyklozteska)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit