Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojte všichni,
Mám na Vás otázku, zkoušel se někdo „odčervit“? Vím, že to z ní asi divně a odčervují se jenom pejsci, ale zajímá mě, jestli někdo zkoušel nějaký produkt očisty organismu. Se svým pejsem díky covidu trávím spoustu času venku v přírodě a jelikož je to gaučový pejsek, tak se obávám aby třeba něco nedonesl domů. Nemá s tím někdo zkušenost? ![]()
@Denisapilch hlavně ne očistu organismu
pokud máš důvodné podezření, že tě něco trápí, zajdi za lékařem a ten provede vyšetření. A nekupuj nic zázračného na internetu. V lepším případě jen přijdeš o peníze, v horším koupíš něco zdraví škodlivého
@Denisapilch píše:
Ahojte všichni,Mám na Vás otázku, zkoušel se někdo „odčervit“? Vím, že to z ní asi divně a odčervují se jenom pejsci, ale zajímá mě, jestli někdo zkoušel nějaký produkt očisty organismu. Se svým pejsem díky covidu trávím spoustu času venku v přírodě a jelikož je to gaučový pejsek, tak se obávám aby třeba něco nedonesl domů. Nemá s tím někdo zkušenost?
Lidi se ve světě odčervují úplně běžně, to jen u nás se za komančů zavedlo povědomí, že lidi parazity nemají. U nás nejsou k dostání i správné léky, takže za doktorem nemá moc smysl chodit. Napiš sz kdyžtak. Psa máme, takže vím, že se lehce nakazit můžeš, což mi potvrdil i veterinář. Proto se pes musí pravidelně odčervovat stejně tak jako zvířata na farmách atd.
Jen tablety na odcerveni pro psy nejsou preventivni. Zabijou cervy v tele, dokonce nezabiji vajicka. Ono odcervovat pravidelne psa je trochu nesmysl, protoze pes po 3 dnech od podani tablety se muze klidne zacervit znovu. Jen tak mimichodem.
@Denisapilch píše:
Ahojte všichni,Mám na Vás otázku, zkoušel se někdo „odčervit“? Vím, že to z ní asi divně a odčervují se jenom pejsci, ale zajímá mě, jestli někdo zkoušel nějaký produkt očisty organismu. Se svým pejsem díky covidu trávím spoustu času venku v přírodě a jelikož je to gaučový pejsek, tak se obávám aby třeba něco nedonesl domů. Nemá s tím někdo zkušenost?
Svědí tě konečník?
@LennyL1 píše:
Lidi se ve světě odčervují úplně běžně, to jen u nás se za komančů zavedlo povědomí, že lidi parazity nemají. U nás nejsou k dostání i správné léky, takže za doktorem nemá moc smysl chodit. Napiš sz kdyžtak. Psa máme, takže vím, že se lehce nakazit můžeš, což mi potvrdil i veterinář. Proto se pes musí pravidelně odčervovat stejně tak jako zvířata na farmách atd.
tvoje problemy jsou v tve hlavě, nikoliv v parazitech. Tenhle odčervovací byznys už nejede ani ta šarlatánka Bláhová co to rozjela.
Zooznoza od psa dá dost práci a především být naproste prase a nezvládat základy hygieny.
Vyhazovat prachy za odčervovací nesmysly může jen idiot, natož to prodávat.
Pravda ti největší idioti v dobách kdy odčervovací detox byl na vrcholu si ničili játra a leviny tím, že do sebe cpali pokoutně sehnaná antihelmetika v dávkách pro slony.
Mimochodem teď jedou morgelony v rouškách. Tak nasedni na tenhle blud a nenabízej nikomu na internetu odčervení.
Btw - zrovna škrkavky a nebo roupy můžou dost pozitivně ovlivňovat lidskou imunitu.
Doučte se biologii, je to mnohem zajímavější, než komplet šarlatánske zvratky na internetech.
@Týnuška95 píše:
Jen tablety na odcerveni pro psy nejsou preventivni. Zabijou cervy v tele, dokonce nezabiji vajicka. Ono odcervovat pravidelne psa je trochu nesmysl, protoze pes po 3 dnech od podani tablety se muze klidne zacervit znovu. Jen tak mimichodem.
Proto se odčervení opakuje po 14 dnech, aby to zahubilo i ten zbytek vylíhnutý z vajíček. A odčervovat pravidelně samozřejmě nesmysl není. Ono jde o to udržet počet parazitů pod neškodným počtem. Protože málo parazitů neublíží a alespoň nějakého parazita má každý živý tvor na této planetě. Tak se z toho nesmí dělat takové drama.
A člověk se může odčervit tabletami pro psa. Účinné látky jsou stejné jako v lécích na předpis pro lidi a znám veterináře, kteří to tak dělají.
@Ou píše:
tvoje problemy jsou v tve hlavě, nikoliv v parazitech. Tenhle odčervovací byznys už nejede ani ta šarlatánka Bláhová co to rozjela.Zooznoza od psa dá dost práci a především být naproste prase a nezvládat základy hygieny.
Vyhazovat prachy za odčervovací nesmysly může jen idiot, natož to prodávat.
Pravda ti největší idioti v dobách kdy odčervovací detox byl na vrcholu si ničili játra a leviny tím, že do sebe cpali pokoutně sehnaná antihelmetika v dávkách pro slony.
Mimochodem teď jedou morgelony v rouškách. Tak nasedni na tenhle blud a nenabízej nikomu na internetu odčervení.
Btw - zrovna škrkavky a nebo roupy můžou dost pozitivně ovlivňovat lidskou imunitu.
Doučte se biologii, je to mnohem zajímavější, než komplet šarlatánske zvratky na internetech.
Tak se místo vašich výblitků odčervěte staletími prověřenými metodami našich babiček, třeba vývarem z plodu ořešáku či hřebíčku. A nemusíte platit šarlatánům.
Taky to nic nemění na faktu, že v mnoha zemích se odčervuje populace pravidelně a nikdo z toho drama nedělá. Manželka je cizinka a děti se tam odčervují každý rok a bez receptu.
BTW jednou jsem viděl kocoura vyzvracet hrst prudce hýbajících škrkavek. Málem jsem vrhnul taky a že by mi to posílilo imunitu jsem vůbec neřešil. V malém množství parazité neškodí, ve větším už dělají neplechu.
A chytit parazita od psa určitě těžké není a člověk nemusí být prase. Stačí ho pohladit po srsti a pak si šáhnout na obličej, což děláme denně stokrát každý nevědomky.
Ja jsem si kdysi koupila v lekarne Wurmex se to myslim jmenovalo.Jsou to tablety, brala jsem si 1 vzdy pred spanim. A maji vybornou pozitivni recenzi.
Já čas od času užívám Vermophyt, čistě přírodní, k dostání v lékárně…pro můj pocit..
Všichni živočichové, včetně člověka, může mít parazity, na světě jsou a byli..Je to součást bytí, a není to o hygieně. Stačí si špatně umýt zeleninu..A zvlášt, když někdo má v domásnosti psa, kočku, jiné zvíře..
@groves píše:
Tak se místo vašich výblitků odčervěte staletími prověřenými metodami našich babiček, třeba vývarem z plodu ořešáku či hřebíčku. A nemusíte platit šarlatánům.Taky to nic nemění na faktu, že v mnoha zemích se odčervuje populace pravidelně a nikdo z toho drama nedělá. Manželka je cizinka a děti se tam odčervují každý rok a bez receptu.
BTW jednou jsem viděl kocoura vyzvracet hrst prudce hýbajících škrkavek. Málem jsem vrhnul taky a že by mi to posílilo imunitu jsem vůbec neřešil. V malém množství parazité neškodí, ve větším už dělají neplechu.
A chytit parazita od psa určitě těžké není a člověk nemusí být prase. Stačí ho pohladit po srsti a pak si šáhnout na obličej, což děláme denně stokrát každý nevědomky.
Jdi fakt do hajzlu, trolle. Jestli je manželka že země 3.sveta, tak tam se možná odcervuje. Tady jsi v civilizované Evropě, nesir tady bludy.
@Denisapilch píše:
Máme doma zvířata a odčervujeme se pravidelně. Ale máme osvícenou lékařku, která tvrdí, že kdo bydlí se zvířaty, uřčitě parazity má. Bylinky ani tinktury nám nefungovaly - používáme tablety na recept.
@Alriga spíš to, co píšeš, je blud. Že tvá lékařka nezná parazity, neznamená, že jiný je neznají. Mimochodem znám taky rodinu, která měla různé zdravotní potíže, každý jiné a přešli jim, až jednou zastupovala rodinná lékařka po studiu v Rakousku. Ta jim všem pomohla jednoduchým odčervením. To jsou již 2 lékaři v mém okolí, takže taková výjimka to zřejmě nebude.