Odchod i s klientelou…
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@unuděná píše: Více
Je to blby, ale je to tak. Holt ma drsny ponauceni.
@Havlova píše: Více
Ja bych taky cekala ze ji podrzi, ale bohuzel ne. Vyuzila prilezitosti, ma to rozjety tak zakladatelku nepotrebuje. To se stava, ale mela to rict. Nemela slibovat ze zustane, a pak zakladatelce zkazi i dovolenou.
@Anonymní píše: Více
Tak to jsi byla výjimka. Většinou všude si dobré pracovnice, s kterými jsou klientky spokojené, je přetáhnou s sebou. Někde to dokonce mají ve smlouvách, aby se to nedělo, ale ono se to stejně děje. Také záleží, kam půjde. Pokud bude pracovat někde blízko, tak je to blbé. Když to bude někde dál a vezmeš si tam šikovnou jinou na dohodu, tak se klientky jinam masově hrnout nebudou. To je holt život, každý sleduje svůj prospěch.
@terien píše: Více
No jo vlastne, psala to. Nejak mi to vypadlo. Kazda si ted pujde svou cestou. Nema cenu se rozcilovat, stejne se neda nic delat.
@arinecka píše: Více
Tak jestli platí zakladatelka prostory nebo energie, nenechá tam nikoho dělat zadarmo - takže procenta jsou logická. Nebo fixní poplatek - ten je v začátcích spíš výhodnější pro majitele, později se to otočí (a nebo taky ne).
Výhoda dohody je, že člověk může kdykoliv odejít jinam.
Vidím to kolem sebe, kde berou lidi na dohodu, běžně se jim stává, že skončí bez nějaké domluvy předem.
Takhle to je jen poučení pro příště, nejlepší spoléhat sama na sebe, ve vašem oboru si myslím, že jich bude mrak, že se u někoho zaučí a pak jdou jinam.
A jak chceš lidem zakázat, aby k ní nepřešli?
I kdyby byla nějaká doložka, stejně jim to nemůžeš dát příkazem, těm lidem ![]()
To neříkám. Ale co vidím kolem sebe, tak se to děje celkem běžně.
Tak píše, že tam byla na dohodu, pak tedy je zaměstnavatelem a pak jaká procenta ![]()
@terien píše: Více
To ano, to nepopírám. Ale ten měsíc dopředu, který chtěla zakladatelka mi přijde fér.
No, podraz to je, ale nic nemá ošetřené, nic s tím nenadělá.
@arinecka Platila jsem za ne tak, ze jsem dala skoro 100tisic do reklam aby mela klientky, dalsich 30 tisic za brigadnika aby roznasel letaky aby mela klientelu a dalsich mych XXX hodin, ktery jsem venovala praci na PC aby mela klientelu?
- Upravit
@Havlova Ano, kdyby mi dala cas na to, najit nahradu a ty klientky, “ktere” nechtela obstarat abych jim ted nemusela rikat, ze musi jit jinam, protoze ja je nedokazu ted obslouzit a najednou mi ze dne na den spadne prijem o nekolik tisic a ja pocitam s tim, ze za par dni budu platit najem, na kterem se bude podilet, tak by to bylo v pohode. Ale nemuze mi napsat na dovolenou, kde s tim ani nemuzu nic delat, ze zitra uz nedojde a ze dne na den ukrast vsechny lidi. Ja byla ochotna ji ty lidi bez reci i nechat, kdyby odesla aspon za mesic-dva a ja mela nahradu, ktere bychom udelaly klientelu a mne nevypadl ten prijem z ni, nebo alespon castecne.
- Upravit
Aby ONA měla? Slyšíš, jak hloupě jsi to celé postavila? To TY sis měla budovat klientelu, pro sebe. Pokud jsi chtěla něco dělat pro ní, měly jste si to nastavit jinak, ne jako zaměstnankyně a brigádnice ![]()
@free333 no do dolozky chci dat, ze rok nebude moct vykonavat tuto cinnost jinde.. pod pokutou.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat