Odchod i s klientelou…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
5.9.24 11:38

@terien Pane boze, je to muj byznys a ano, chci aby mi vydelaval. Myslite, ze jine firmy jako na zamestnancich nevydelavaji, nebo?… k cemu by mi ten salon pak byl? To rovnou muzu jit delat nekam do male mistnosti sama. Proc tady mluvite o nejake panence Marii?

• Upravit
40381
5.9.24 11:39
@unuděná píše: Více

Kolem mě to dělají všichni takhle, vědí, že dohadovat se o nějaká procenta s někým je o ničem.

Zakl. už na to taky přišla…

• načítám...
101518
5.9.24 11:41
@Anonymní píše: Více

No, konkurenční doložka může zavázat ji nepracovat po nějakou dobu pro konkurenci (a ty ji po tu dobu za to musíš platit), ale těžko můžeš zákazníkům zakazovat k ní jít, oni s tebou žádnou dohodu nepodepsali.

• načítám...
53190
5.9.24 11:42

Počkej a teď píšeš, že v salonu potřebuješ 2-3 holky, ale dosud jsi tam měla jen tu jednu. Tak jak jsi to měla naplánované? :think: Proč už dávno nějakou další neškolíš?

• načítám...
19784
5.9.24 11:45
@j.a.n.i1 píše: Více

Napsala „na dohodu“, ale nenapsala na jakou. Dohoda nemusí být jen podle zákoníku práce.

• načítám...
Anonymní
5.9.24 12:02

@unuděná Skolim 2 ale to trva fakt dlouho, nez se to nauci a obstaraji klientky, ktere jsou zvykle na vyssi uroven a rychly cas… ona vedela, ze nastoupi, ale postupne…

• Upravit
Anonymní
5.9.24 12:05

@j.a.n.i1 Vsak to je mi jasne, ja prece zakaznicim nemam nic za zle. Je jasne, ze pujdou radsi k ni, kdyz ja pujdu dle jejich slov stejne na materskou a nebudou pak zbytecne menit. No kdyby dolozka rikala, ze tu cinnost nesmi rok delat, tak ti lidi na ni prece rok cekat nebudou.

• Upravit
101518
5.9.24 12:05

No, to si tam dej klidně 10× a stejně to nebude platné.

• načítám...
Anonymní
5.9.24 12:06

@unuděná Jim jsem prave chtela predat ty svoje klientky, az skoncim uplne… az se to postupne nauci, obe jsou na part time, ne full

• Upravit
Anonymní
5.9.24 12:06

@j.a.n.i1 A jakto?

• Upravit
101518
5.9.24 12:08
@unuděná píše: Více

Ono ani u zaměstnance nic moc nenaděláš s tím, když se ti hodí na výpovědní dobu marod. Max že potu dobu nebude přetahovat klienty.

• načítám...
53190
5.9.24 12:10
@j.a.n.i1 píše: Více

No aspoň tak. A ne každý doktor je ochotný psát PN na nic ;) Prostě byla by chráněná lépe.

• načítám...
101518
5.9.24 12:11

Protože aby byla konkurenční doložka platná, tak ji po tu dobu co to nesmí dělat, musíš platit.

• načítám...
53190
5.9.24 12:11
Škoda, že jsi s otěhotněním nepočkala alespoň než budeš mít plnohodnotný zástup. Spoléhat se prostě na jedno kámošky dobré slovo bylo riziko, a tobě se vymstilo :?
  • načítám...
53190
5.9.24 12:13

Vůbec jako spoléhat v podnikání na jednoho jediného člověka, bez kterého můžeš zavřít, je přece totální nesmysl. Onemocnět mohla kdykoli, zlomit si ruku nebo co já vím. A tys neměla zástup a ještě otěhotníš :nevim: Nešťastné no.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat