Odchod i s klientelou…
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@unuděná píše: Více
Kolem mě to dělají všichni takhle, vědí, že dohadovat se o nějaká procenta s někým je o ničem.
Zakl. už na to taky přišla…
@Anonymní píše: Více
No, konkurenční doložka může zavázat ji nepracovat po nějakou dobu pro konkurenci (a ty ji po tu dobu za to musíš platit), ale těžko můžeš zákazníkům zakazovat k ní jít, oni s tebou žádnou dohodu nepodepsali.
Počkej a teď píšeš, že v salonu potřebuješ 2-3 holky, ale dosud jsi tam měla jen tu jednu. Tak jak jsi to měla naplánované?
Proč už dávno nějakou další neškolíš?
@j.a.n.i1 píše: Více
Napsala „na dohodu“, ale nenapsala na jakou. Dohoda nemusí být jen podle zákoníku práce.
@unuděná Skolim 2 ale to trva fakt dlouho, nez se to nauci a obstaraji klientky, ktere jsou zvykle na vyssi uroven a rychly cas… ona vedela, ze nastoupi, ale postupne…
- Upravit
@j.a.n.i1 Vsak to je mi jasne, ja prece zakaznicim nemam nic za zle. Je jasne, ze pujdou radsi k ni, kdyz ja pujdu dle jejich slov stejne na materskou a nebudou pak zbytecne menit. No kdyby dolozka rikala, ze tu cinnost nesmi rok delat, tak ti lidi na ni prece rok cekat nebudou.
- Upravit
No, to si tam dej klidně 10× a stejně to nebude platné.
@unuděná Jim jsem prave chtela predat ty svoje klientky, az skoncim uplne… az se to postupne nauci, obe jsou na part time, ne full
- Upravit
@unuděná píše: Více
Ono ani u zaměstnance nic moc nenaděláš s tím, když se ti hodí na výpovědní dobu marod. Max že potu dobu nebude přetahovat klienty.
@j.a.n.i1 píše: Více
No aspoň tak. A ne každý doktor je ochotný psát PN na nic
Prostě byla by chráněná lépe.
Protože aby byla konkurenční doložka platná, tak ji po tu dobu co to nesmí dělat, musíš platit.
@Anonymní píše: VíceŠkoda, že jsi s otěhotněním nepočkala alespoň než budeš mít plnohodnotný zástup. Spoléhat se prostě na jedno kámošky dobré slovo bylo riziko, a tobě se vymstilo
Vůbec jako spoléhat v podnikání na jednoho jediného člověka, bez kterého můžeš zavřít, je přece totální nesmysl. Onemocnět mohla kdykoli, zlomit si ruku nebo co já vím. A tys neměla zástup a ještě otěhotníš
Nešťastné no.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@terien Pane boze, je to muj byznys a ano, chci aby mi vydelaval. Myslite, ze jine firmy jako na zamestnancich nevydelavaji, nebo?… k cemu by mi ten salon pak byl? To rovnou muzu jit delat nekam do male mistnosti sama. Proc tady mluvite o nejake panence Marii?