Oddlužení Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
6.9.12 12:39

Kašlala jsem na placení, pokuty atd…mateřskou mám 7400,–…majetek bohužel žádný a cca dluhy 100000,–…ted se ozvali z DP a exekuci mám 24000,–…vím za všechno si mužu sama jen ted nevím jak z toho:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:39
@Lenk-am píše:
Nee mám více pohledávek a přišla mi exekuce…přítel by mi pomohl s darovací smlouvou..sama si nevím rady..neumím se v tom pohybovat a ceny těchto firem jsou fakt vysoke tak se bojím abych se nedostala ještě do větších dluhu:(dluhy nejsou z podnikaní…jen je ještě problém v tom, že mi i pracovní smlouva skončila před nastupem na mateřskou:(neznáte tedy někoho kdo by mi s tím pomohl prosím.

Tak pokud Ti skončila smlouva, tak Ti soud oddlužení bohužel neschválí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:41
@Lenk-am píše:
Kašlala jsem na placení, pokuty atd…mateřskou mám 7400,–…majetek bohužel žádný a cca dluhy 100000,–…ted se ozvali z DP a exekuci mám 24000,–…vím za všechno si mužu sama jen ted nevím jak z toho:(

A měsíční výdaje máte jaké?
24000 není tak hrozný, tam by měly jít domluvit nějaké rozumné splátky… Mluvila jsi s exekutorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
6.9.12 12:43
@Lenk-am píše:

Ja vím, že je to zbytečne a nemaš to zájem řešit, ale mě vždy zajímalo co to je kašlani na pokuty :) přece vždy to musíte zaplatit, co Vás k tomu vede :D Upřímně totot myšleni fakt nechápu :) Jedině že to za tebe zatahne přítel, jinak jsi upřímě v prdeli, jako samoživitelka si asi splácet nemůžet dovolit, mimochodem vyžiješ pouze s toho nebo ti někdo něco doplácí?

• Citovat
  • Upravit
3011
6.9.12 12:47
@Bohemund píše:
Ja vím, že je to zbytečne a nemaš to zájem řešit, ale mě vždy zajímalo co to je kašlani na pokuty :) přece vždy to musíte zaplatit, co Vás k tomu vede :D Upřímně totot myšleni fakt nechápu :) Jedině že to za tebe zatahne přítel, jinak jsi upřímě v prdeli, jako samoživitelka si asi splácet nemůžet dovolit, mimochodem vyžiješ pouze s toho nebo ti někdo něco doplácí?

Předběhl jsi mě, taky jsem se chtěla zeptat zakladatelky na to samé :! :?:

Nechci soudit zakladatelku, spíše mluvím obecně, nejhorší na tom je, že takoví lidé se nepoučí ani z takového maléru a udělají stejnou chybu znova a znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 13:01
@Katrinka píše:
Předběhl jsi mě, taky jsem se chtěla zeptat zakladatelky na to samé :! :?:Nechci soudit zakladatelku, spíše mluvím obecně, nejhorší na tom je, že takoví lidé se nepoučí ani z takového maléru a udělají stejnou chybu znova a znova.

Nesouhlasím, já jsem v pr*eli taky dostatečně a myslím, že jsem se poučila víc než dost…

Nicméně myslím, že to není předmětem diskuze. Zakladatelka udělala blbost, kterou nejde vzít zpět, trápí ji to, a poslední, co potřebuje je, abychom se tu do ní naváželi :kytka:
Myslím to fakt v dobrým, vím jak jí je…

Příspěvek upraven 06.09.12 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.9.12 13:03

@Salvaje Dobrá, tak existují výjimky, právě že znám hodně případů lidí, kterým se to stalo, vylízali se z průseru a za nějaký čas do toho spadli znova.
Tak alespoň vím, že jsou výjimky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 13:05
@Katrinka píše:
@Salvaje Dobrá, tak existují výjimky, právě že znám hodně případů lidí, kterým se to stalo, vylízali se z průseru a za nějaký čas do toho spadli znova.
Tak alespoň vím, že jsou výjimky :kytka:

No jo, jsem teď zastáncem dvou hesel
1. Chybami se člověk učí
2. Všechno zlý je jednou pro něco dobrý
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.9.12 13:42
@Bohemund píše:
No na oddlužení nemá nárok jen s toho důvodu, že je na mateřské, musí mít pracovní poměr. Jediná možnost je, žeby dluhy byly manželské tak je možne to hodit na manžela. Jinak bohužel nemaš šanci, pokud chceš poradit jak dluhy splácet, napiš sem příjmy výdaje majetek a rozpočet.

Co myslis tim HODIT NA MANZELA? To jde?? Temi dvema hesly viz vyse se ridim taktez. Kdyby ne, tak uz se da a a a a vno houpam na nejvyssim smrku;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.9.12 13:44

@Salvaje díky moc:)aspon někdo to chápe…byla jsem hold lehkomyslná a bylo mi všechno jedno…ted mám dítě, přítele a dluhy na krku…je mi až do breku a taky bych si nejraději nafackovala…@Salvaje a jak to řešíš ty? nemáš nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
6.9.12 13:47
@farska píše:
Co myslis tim HODIT NA MANZELA? To jde?? Temi dvema hesly viz vyse se ridim taktez. Kdyby ne, tak uz se da a a a a vno houpam na nejvyssim smrku;-)

Myslim, že u manželu se to počítá jinak, pokud to jsou dluhy ze SJM může dosahnout odlužení třeba jen manžel.

• Citovat
  • Upravit
3491
6.9.12 15:00
@farska píše:

Tak tak, vysely bychom tam asi spolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 15:09
@Lenk-am píše:
@Salvaje díky moc:)aspon někdo to chápe…byla jsem hold lehkomyslná a bylo mi všechno jedno…ted mám dítě, přítele a dluhy na krku…je mi až do breku a taky bych si nejraději nafackovala…@Salvaje a jak to řešíš ty? nemáš nějakou radu?

No tak předně si všude domluv splátky, případně někde zažádej o snížení, pokud to půjde. No a jinak mi pomáhá přítel a nám oběma jeho rodiče. Taky se snažíme oba něco přivydělat… Snažíme, jak se dá, no… Není to lehký, ale musíme bojovst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martinkajaro
25.2.13 17:51

firmy na oddluzeni...

Ahoj,
tak osobní zkušenost s firmama na oddlužení nemám ale sestra bohužel měla nějaké problémy, které ji nadělal manžel..ale co chci říct je to, že první firma po ní chtěla peníze a vůbec ji nepomohla stálo to tuším kolem 10.tis a samozřejmě to zpět nevrátily! Potom jsme se přes známou dostali k jedné co vše vysvětlila a to opravdu podrobně(byla jsem s ní), sestra jim potom donesla podklady, které potřebovali, návrh asi do 14 dnů zpracovali za 6tis a sestra si podala takto zpracovaný návrh na soud..vše bylo tak jak říkaly a ted už je sestra z nejhoršího venku, nemůžou na ni exekutori a vse si spláci…takže spíše dejte na doporučení…je to nějaká firma z ostravy, mají tuším stránky osobnidluhy.cz nebo tak nějak, kdyby nekdo chtel můžu zjistit…

• Citovat
  • Upravit
katvec
4.3.13 12:37

Ahoj tak já teda osobní zkušenost s oddlužení mám. Sama jsem tuhle proceduru podstoupila. Je to mnohem jednodužší než se bát, že mi exekutor sebere i zubní kartáček. Už jsem to tady jenou psala. Podmínky pro oddlužení jsoutak složité, že bych sama do toho nešla. Tak jsem si našla jednu paní, která mi fakt pomohla. Platila jsem až když bylo hotovo. A cena byla taky únosná. Probíhalo to tak, že napřed shodnotila situaci jestli vůbec do oddlužení můžu jít, pak připravila podklady pak teprve jjsem platila. Pokud vím byla nejlevnější a hlvně schopná. Kdo bude chtít kontakt napište mi na katveczavináčseznam. cz a já vám ten kontakt pošlu. Držím všem zadluženým palečky a hlavně se nebojte do toho jít. katvec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel