Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím maminky…mohla by jste mi prosím některá poradit nějakou levnou firmu na oddlužení v Ostravě? a máte některá s oddlužením na mateřské zkušenosti?
Na co proboha firmu??? To chces nekomu cpat jeste dalsi penize? navrh na oddluzeni podavas sama.
Ahoj,
nejsem teda z Ostravy, ale chci Ti poradit, aby sis dávala pozor na podvodníky, kteří oddlužení nabízí. Shrábnou prachy, řeknou Ti, že už nemusíš nic řešit, že oni to vyřeší… A pak se nestačíš divit - žádné oddlužení neproběhlo a Tobě hrozí exekuce. Jediný, co je možný, tak osobní bankrot. Na netu jsou různé kalkulačky, jestli na něj dosáhneš… Ale i tak pozor na podvodníky
Přeji hodně štěstí
![]()
@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže ![]()
Existuje Poradna při finanční tísni, kde s tím zadarmo poradí. Potom jsou ještě Občanské poradny, pro něž platí to samé. Webové aadresy najdeš na googlu
@Salvaje Maximalne opravdu nejakou obcanskou poradnu, kde ji pomuze nekdo pri psani toho navrhu. „Firmu“ ani nahodou - jediny vysledek bude, ze ji vyjedou nejakou rozvahu, kde ji reknou pro vas je vhodne to, to a to - prace pro program do kteryho narves data tak na 0,2 sekundy a vyinkasujou za to pet tisic…
@Salvaje píše:
@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže
Jenže tyhle firmy jsou podvod, říkali o tom už kolikrát, na netu najdeš hafo varování. Oddlužení buď přes soud nebo se dá zajít k právníkovi, nebo do bezplatné finanční poradny…
@Lenk-am Jenon takova zjistovaci otazka - jsou to vsechno dluhy z nepodnikatelske cinnosti?
@martina.se píše:
Jenže tyhle firmy jsou podvod, říkali o tom už kolikrát, na netu najdeš hafo varování. Oddlužení buď přes soud nebo se dá zajít k právníkovi, nebo do bezplatné finanční poradny…
O tom jsem psala vce svém prvním příspěvku. Věřila jsem, že aspoň některé jsou poctivé ![]()
Nicméně drahé jsou, to je fakt.
Nejlepší budou fakt ty poradny. ![]()
@Salvaje píše:
@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže
Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka shání firmu, která jí půjčí na splacení úvěrů ![]()
@Katrinka píše:
Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka shání firmu, která jí půjčí na splacení úvěrů
To není oddlužení, ale konsolidace ![]()
@Katrinka Jestli to bylo mysleno takovymto zpusobem, tak at si da holka rovnou facku - tady se da realne uvazovat jedine snad o nejakem konsolidacnim uveru od banky, rozhodne ne od nejake firmy zabivajici se poskytovanim uveru, to je cesta do pekel…
@wendy Souhlasím, bohužel lidi, když se octnou v dluhové pasti a jsou zatlačeni do kouta, tak podepíší cokoliv za jakýkoliv úrok ![]()
Nee mám více pohledávek a přišla mi exekuce…přítel by mi pomohl s darovací smlouvou..sama si nevím rady..neumím se v tom pohybovat a ceny těchto firem jsou fakt vysoke tak se bojím abych se nedostala ještě do větších dluhu:(dluhy nejsou z podnikaní…jen je ještě problém v tom, že mi i pracovní smlouva skončila před nastupem na mateřskou:(neznáte tedy někoho kdo by mi s tím pomohl prosím.
No na oddlužení nemá nárok jen s toho důvodu, že je na mateřské, musí mít pracovní poměr. Jediná možnost je, žeby dluhy byly manželské tak je možne to hodit na manžela. Jinak bohužel nemaš šanci, pokud chceš poradit jak dluhy splácet, napiš sem příjmy výdaje majetek a rozpočet.