Oddlužení Ostrava

228
6.9.12 12:01

oddlužení ostrava

Zdravím maminky…mohla by jste mi prosím některá poradit nějakou levnou firmu na oddlužení v Ostravě? a máte některá s oddlužením na mateřské zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
856
6.9.12 12:10

Na co proboha firmu??? To chces nekomu cpat jeste dalsi penize? navrh na oddluzeni podavas sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:10

Ahoj,
nejsem teda z Ostravy, ale chci Ti poradit, aby sis dávala pozor na podvodníky, kteří oddlužení nabízí. Shrábnou prachy, řeknou Ti, že už nemusíš nic řešit, že oni to vyřeší… A pak se nestačíš divit - žádné oddlužení neproběhlo a Tobě hrozí exekuce. Jediný, co je možný, tak osobní bankrot. Na netu jsou různé kalkulačky, jestli na něj dosáhneš… Ale i tak pozor na podvodníky :hug: :hug: :hug: Přeji hodně štěstí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:12

@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
6.9.12 12:14

Existuje Poradna při finanční tísni, kde s tím zadarmo poradí. Potom jsou ještě Občanské poradny, pro něž platí to samé. Webové aadresy najdeš na googlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.9.12 12:18

@Salvaje Maximalne opravdu nejakou obcanskou poradnu, kde ji pomuze nekdo pri psani toho navrhu. „Firmu“ ani nahodou - jediny vysledek bude, ze ji vyjedou nejakou rozvahu, kde ji reknou pro vas je vhodne to, to a to - prace pro program do kteryho narves data tak na 0,2 sekundy a vyinkasujou za to pet tisic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.9.12 12:19
@Salvaje píše:
@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže :nevim:

Jenže tyhle firmy jsou podvod, říkali o tom už kolikrát, na netu najdeš hafo varování. Oddlužení buď přes soud nebo se dá zajít k právníkovi, nebo do bezplatné finanční poradny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.9.12 12:22

@Lenk-am Jenon takova zjistovaci otazka - jsou to vsechno dluhy z nepodnikatelske cinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:24
@martina.se píše:
Jenže tyhle firmy jsou podvod, říkali o tom už kolikrát, na netu najdeš hafo varování. Oddlužení buď přes soud nebo se dá zajít k právníkovi, nebo do bezplatné finanční poradny…

O tom jsem psala vce svém prvním příspěvku. Věřila jsem, že aspoň některé jsou poctivé 8o

Nicméně drahé jsou, to je fakt.

Nejlepší budou fakt ty poradny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.9.12 12:24
@Salvaje píše:
@wendy Já teda chápu, že chce firmu, někoho, kdo má zkušenosti a s návrhem jí pomůže :nevim:

Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka shání firmu, která jí půjčí na splacení úvěrů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
6.9.12 12:26
@Katrinka píše:
Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka shání firmu, která jí půjčí na splacení úvěrů :nevim:

To není oddlužení, ale konsolidace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
6.9.12 12:29

@Katrinka Jestli to bylo mysleno takovymto zpusobem, tak at si da holka rovnou facku - tady se da realne uvazovat jedine snad o nejakem konsolidacnim uveru od banky, rozhodne ne od nejake firmy zabivajici se poskytovanim uveru, to je cesta do pekel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
6.9.12 12:31

@wendy Souhlasím, bohužel lidi, když se octnou v dluhové pasti a jsou zatlačeni do kouta, tak podepíší cokoliv za jakýkoliv úrok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.9.12 12:32

Nee mám více pohledávek a přišla mi exekuce…přítel by mi pomohl s darovací smlouvou..sama si nevím rady..neumím se v tom pohybovat a ceny těchto firem jsou fakt vysoke tak se bojím abych se nedostala ještě do větších dluhu:(dluhy nejsou z podnikaní…jen je ještě problém v tom, že mi i pracovní smlouva skončila před nastupem na mateřskou:(neznáte tedy někoho kdo by mi s tím pomohl prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
6.9.12 12:34

No na oddlužení nemá nárok jen s toho důvodu, že je na mateřské, musí mít pracovní poměr. Jediná možnost je, žeby dluhy byly manželské tak je možne to hodit na manžela. Jinak bohužel nemaš šanci, pokud chceš poradit jak dluhy splácet, napiš sem příjmy výdaje majetek a rozpočet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel