Odebírání dětí v Anglii

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.12 04:06

odebirani deti v anglii ...

http://www.youtube.com/watch?…! co na to rikate?? jaky mate nazor??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
27.8.12 06:27

Ja osobne zacinam panikarit vubec nechapu o co jim tu jde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
27.8.12 06:58

No to je strašné. Umíte si představit tu bezmoc a zoufalství rodičů?

• Citovat
  • Upravit
681
27.8.12 07:36

O co se jedná, jsem na mobilu a videa mi nefungují. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.8.12 07:41

Podle me jde o medialni kauzu.
V Anglii jsem dlouho zila a s nicim takovym jsem se nesetkala, ani z doslechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
27.8.12 08:50

@PetulinaP Přesně tak, také jsem dlouho žila v Anglii a také si myslím, že je to mediální kauza. Už vidím jak sociální pracovnice napíše, že dítě kouří, když má kartáček na zuby v puse. Myslím, že spoustu cikánům u nás by měli také být odebrané děti a umístěné do náhradních rodin. Hodně by to vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.8.12 08:51

Ja jsem sice Ceska, ale urad pro mezinarodni ochranu (v Brne) se na me s prominutim vys**l, kdyz jsem potrebovala pomoc. Me dite nechteli odebrat, ale nechapala jsem, jak nekdo muze vubec dovolit, aby clovek, ktery sve dite opustil, kdyz melo 6 mesicu, ma zaznamy u policajtu za drogy a kradeze (jsou sice v minulosti), jen jim stacilo, aby u soudu rekl, ze uz nebere, mohl dostat kontakt s moji dcerou. Navic mi nechal zabavit pas, nikoho tenkrat nezajimalo, ze jsem tady skoro 10 let, ze zadny utek nehrozil, nikoho nezajimalo, ze mala ma i cr obcanstvi. Pokazde u soudu jsem musela prisahat, ze malou nevyvezu, a v kazdem soudnim spisu bylo napsane, jak se vystavuji 3 letum vezeni, pokud to udelam.

Ceska ambasada mi po telefonu rekla, ze do anglickeho prava vstupovat nebudou.

Tenhle slavny urad mi napsal, ze mam kontaktovat anglicky organ, ale ze otec ditete ma pravo mi rikat, kde budu zit atd atd. :cert: Opravdu pomoc jako stehno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.8.12 08:59

Co se tyce socialnich pracovnic:

Na to mam taky svuj nazor. Meho ex jeli navstivit, aby se podivali, jestli ma ubytovani, kde muze byt dite. Tahle navsteva je predem hlasena, alespon mesic dopredu, tim padem muj ex mel krasne cisto, choval se jako otec proste nejlepsi vzornas. kdyz jsem jim rekla, proc se tam nejedou podivat na blink, tak mi bylo receno, ze uz i tak, ze tam museli jet v nedeli, kdy neni pracovni den, tak to pro ne byl problem, nedej boze aby tam jeli bez schuzky a ex nebyl doma! a ze kdyz ho navstevovali, tak kolem male nekouril, ze ji dal jidlo a hral si s ni. SAKRA jsem ten dement ja??? prece nebude se snazit pred socialni pracovnici?

Moje stiznosti, jak se mi mala vraci nasakla kourem a hladova nikoho nezajimali. Anglicka vlada vyhodi miliony liber rocne za reklamy proti koureni u deti, jsou v TV, v radiich, ale kdyz chci jako matka ochranit sve dite pred kourem, tak nemam sanci.

Jinak tahle socialni pracovnice byla na strane meho ex, me nenazvala jinak nez ceskoslovenska, uplne ohrnovala nos nad tim, ze ja jsem cizinka atd atd.

Jasne, znam treba pripady Romu, kteri tady ziji v dvou loznicovem baraku a je tam 6 dospelich a 5 deti, na jednu koupelnu a zachod. vim, ze tady maji nejaky zakon, ze pokud dite neni stejne pohlavi, tak od urciteho veku musi mit svuj vlastni pokoj atd atd, takze treba jsou i opravnene pripady, ale ja poznala na vlastni kuzi, co se tyce soudu ceska/anglican, jake to dokazou byt hovada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.8.12 09:40

Ja bych ty socialni kravy taky nakopala, ze oni se serou do lidi co jsou tak nejak postihnutelni, ale kdyz se stane nestesti, a treba matka v tezke depresi zabije sve dite, pricemz vsichni kolem vedeli, ze ma depresi, pak se socialka divi, a hlavne se ze svych cinu, ze nezasahli nemusi nijak zpovidat…ale odebrat dite rodicum, a nenechat je ani promluvit si se svyma detma, ja se ptam, kdo jim dal toto pravo??? to je pro me naprosto nepripustne..ze ve jmenu zdravi ditete, kdyz ti chudaci vubec nevi kam jdou a co tam budou delat..brrr tem detem musi byt hrozne ublizeno tim nasilnym odebranim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.8.12 09:52

@webparazit jasne, ze chovani soc. pracovnic v tvem pripade neni v poradku, ale myslis, ze v Cechach by to vypadalo jinak? Pravdepodobne ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.8.12 09:54

@PetulinaP Ono je tohle fakt nejhorsi, cim si clovek muze v zivote projit- rozvod/rozchod a tahanice o deti. A kdyz se do toho vmicha jeste nejaka socialni pracovnice, tak to pak ma grady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
27.8.12 12:30

A viděly jste ty anglické stránky, kde nabízí děti k adopci? 8o Na mě to působí, jako obchod pro pedofily 8o

http://bemyparent.org.uk/…rofiles.html

• Citovat
  • Upravit
6429
27.8.12 12:34

Petulino ja nevim jak dlouho jsi pryz z uk ale tohle se deje tri roky a ja videla dalsi zpravy kde ukazovaly v jakych podminkach pak rodice muzou navstivit sve dite zkusim to najit a dat to sem a je tam i jak odebraly sestitydenni miminko je to hnus co se tu deje tim spis ze nechteji rict za co deti odebiraji a teda duvod ze dite kouri kdyz si da dite kartacek do pusy mi prijde fakt nesmyslny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
27.8.12 12:36

Jo a ja uz o tom vim i z doslechu jen jsem si myslela ze asi byl duvod k odebrwni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
27.8.12 20:38

j...

Ja doufala ze tu nekdo napise duvot pro to delaji.. a ze treba i nejaky vazny duvot maji abych vedela jestli se opravdu mam bat nebo si oddychnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová