Opilí řidiči!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.8.12 18:38

Opilí řidiči!!!

Holky :mavam:

Jsem nas…á :cert: bydlíme hned na proti hospodě, vedle je hřiště a hrajou si tam děcka.
Už několikrát jsem viděla mladší napité blázny jak sedají do auta, a klíďo jedou domů :cert: zrovna teď.
Nejradši bych je nabonzovala.
Nechci si ani domyslet, co by se mohlo stát místním lidem, kdyby se něco stalo.

Co si mám o nich myslet?
Jaký máte názor na tyto bezohledné řidiče?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
11.8.12 18:40

Nabonzuj, já mám na tohle celkem vyhraněný nekompromisní názor. Brala bych jim řidičáky klidně na 5let, je to jak vlastnit neoprávněně zbraň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
11.8.12 18:41

Volat policii, když to nahlásíš, oni to musí prošetřit, pokud vidíš spz, tak bych neváhala a nahlásila i tu! tohle totiž fakt nesnáším takové hajzlíky, co ohrožují ostatní a jim se většinou nic nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
11.8.12 18:42

Pokud si kousek od hospody hrají na hřišti děti, jsou velice ohrožené. a nejen ony, ale také ostatní lidé. já bych je normálně naprášila. bezkompromisně. a nebo bych alespoň nahlásila značku, pokud bych je neznala.jsou to svině, které si neuvědomují, jak je nezodpovědné řídit pod stavem alkoholu auto. vždyť každou chvíli je slyšet, jak se naboural opilec, nebo někoho srazil. nechápu to a pryč s nimi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.12 18:43

Tady policie jede jednou za rok, bydlím v obci která má 300 obyvatel, a lidi si tady dělají co chtějí. Mám půl ročního syna, ale jezdím tady po cestě i s kočárem, tak už mám i strach, ať do mě nějaký blb nenajede. Hospoda je tady otevřená od čt-pá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.12 18:46
@jeanette.26 píše:
Volat policii, když to nahlásíš, oni to musí prošetřit, pokud vidíš spz, tak bych neváhala a nahlásila i tu! tohle totiž fakt nesnáším takové hajzlíky, co ohrožují ostatní a jim se většinou nic nestane!

Já ty lidi znám, jsou odtud.Pak by bylo jasné kdo to nabonzoval :nevim: jsem nekonfliktní, ale hold nenechám se ohrožovat. Asi udělám bouřku.

• Citovat
  • Upravit
1438
11.8.12 18:55

Tak já nevím, ale pokud je policie nechytí s alkoholem za volantem, což nejspíš nechytí, protože než to přijede prošetřit, budou řidiči dávno kdesi v pryč, tak asi policie nic nezmůže, ne? Nebylo by účinnější tlačit na policii, aby tady často dělala namátkové kontroly? I když tedy v praxi netuším jak, nikdy jsem to neřešila :nevim: Možná to řešit s policií písemně a kdyby se nic nedělo, tak se obrátit na televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
11.8.12 18:57

A nebo když už víš, že tam mají auto a nalévají se, nenápadně policajty zavolej a at si na ně počíhají, na kurvy. promiňte ten název

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.12 18:59
@čtverda píše:
A nebo když už víš, že tam mají auto a nalévají se, nenápadně policajty zavolej a at si na ně počíhají, na kurvy. promiňte ten název

To právě asi nevyčíhnu jen tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
čtverda
11.8.12 19:04

Tak jestli je znáš, tak je nahraj na mobil, jak odcházejí z hospody, zavolej policajty a předej jim to jako důkaz, nebo fakt nevím. jak to, že nedojedou? to je blbost.jak někoho zajedou, tak se budou divit. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3478
11.8.12 19:09

Já bych je nabonzovala hajzly, nesnasim to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
11.8.12 19:10
@Les2311 píše:
Tak já nevím, ale pokud je policie nechytí s alkoholem za volantem, což nejspíš nechytí, protože než to přijede prošetřit, budou řidiči dávno kdesi v pryč, tak asi policie nic nezmůže, ne? Nebylo by účinnější tlačit na policii, aby tady často dělala namátkové kontroly? I když tedy v praxi netuším jak, nikdy jsem to neřešila :nevim: Možná to řešit s policií písemně a kdyby se nic nedělo, tak se obrátit na televizi?

No, tak já nevím, ale já se zrovna nedávno bavila se známým, dělá právě u polocie a zrovna mě zajímalo, jak to je, když někdo prostě něco nahlásí a on mi právě řekl, že když to nějaký občan nahlásí, tak to policie musí bezodkladně prošetřit…(loni jsem totiž parkovala před barákem a protože jsem se nevlezla, tak jsem byla půlkem auta v zákazu, bylo to asi 4 hodiny a policajti mi teda pokutu dát stihli a prý to bylo nahlášené, tak prý museli, i když prý normálně by mi ji prý nedali)…a pak jsem se bavila se sousedkama z vedlejšího vchodu a prý se jim to taky stalo…no, byla to jedna aktivní svinka z vedlejšího vchodu :lol: )
každopádně ten známý mi právě říkal, že to oni fakt musí zajet když je to takhle nahlášený, protože se prý stává, že ti lidi to u okna hlídají, zda tam policie fakt jede a pokud ne, tak volají znovu a znovu…

tak bych to prostě hlásila pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
11.8.12 19:15

Jsem pro je nahlásit. 3 týdny zpátky mě takhle jeden opilý hajzl naboural a ani ho nazajímalo, jestli je malá v pořádku :evil: prostě ujel (že je opilý jsme typli dle předchozí jízdy). já bych je postavila na pranýř a nechala lid (maminky), ať se o ně postarají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
11.8.12 19:26

Nahlásit!!!V tomhle jsem nekompromisní!!!Však je tolik nehod kdy za to mohl alkohol!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.12 19:29

Já jsem jako v šoku :nevim: jsou to manželovy,,kamarádi'' a jsem mu to říkala, a prý s nima nic neudělá, tak dostal výslech, a pohádali jsme se.Fuj,je mi z nich zle :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová