Opilí řidiči!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12327
11.8.12 19:32

@heyday Taky do nás nabourala opilá ženská..měli sme malýho sebou!!! a 14dní nový auto fungl!! ale manžel to chtěl řešit bez policajtů i ona, to sme ještě nevědeli že pila..ale volali sme záchranku kvůli malýmu radši aby ho prohlídli a ti řekli že policajty musí zavolat a ono ejhle baba nadýchala 1,5 promile :cert: :cert: doufám že dostane pořádnou pokutu a bude dlouho bez papíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
11.8.12 19:36

Ježiš…mně někdo nabourat a ještě k tomu by byl pod vlivem tak ho na místě zabiju :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.8.12 19:38

Nabonzuj, samozrejme.
udelas to parkrat a policajti budou mozna na vyjezdu z hospody sami zastavovat. A to bude uplne nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.12 19:38
@Crystal87 píše:
Ježiš…mně někdo nabourat a ještě k tomu by byl pod vlivem tak ho na místě zabiju :cert: :cert: :cert: :cert:

Taky tak.

• Citovat
  • Upravit
346
11.8.12 19:39

To jsou teda kámoši tvýho chalpa fakt paka, jestli se s nimi není možné rozumně domluvit. Pokud to jinak nejde, volala bych policajty a byla tak dlouho otravná, dokud to nevyřeší k mé spokojenosti (jinak jsem taky nekonfliktní a naivně věřím, že se každej debil jednou polepší :roll: ). Nevím, jak toho domorodci dosáhli, ale na týpka z vedlejší vesnice policajti číhali tak dlouho, až ho nakonec ulovili a papíry mu sebrali. Má hospodu 200m od baráku a stavoval se tam cestou z práce (fakt nechápu :nevim: )

Příspěvek upraven 11.08.12 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
11.8.12 19:46

Taky bych nabonzovala. a můžeš i anonym ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.8.12 19:58

Zavolala bych policajty, z hospody rovnou za volant může akorát blbec.
Policajti mají povinnost prověřit to, co mají nahlášeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.8.12 20:27

U nás sedaj za volat i ožralí policajti, tady jezdí každej do hospody autem a nikoho to nezajímá :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.8.12 20:45

Já jsem před pár týdny jela ze supermarketu, vzadu děti v sedačkách, jedu z kopečka, pak stojím v koloně, čumim do zpětného zrcátka, sedí tam ženská za volantem - chová se divně. Padá jí hlava, je celá taková rozvrávoraná, zavírají se jí oči, říkám si, proboha, co když má nějaký záchvat či problém. Žena něco štrachá, to něco padá, žena se odepíná a mizí někde na dně auta, pak se zase vynořuje a třímá cigáro, zapaluje si, už se nepoutá, asi zapomněla. Kolona se rozjíždí a já přemýšlím, zda mám honem někam odbočit ke kraji a nechat ji projet, nechci ji za prdelí :cert:
Než se rozhodnu, tak už mi nezbývá jet svoji trasu, furt ji po očku sleduju, naštěstí mě pak předjede a mizí v dál. Fakt mě v tu chvíli nenapadlo opisovat spz a volat policajty, ale kdybych ještě někdy toto viděla, tak je zavolám, taková blbka, fakt.
Jinak bydlím nad hospodou, dělají se tu konzerty, promítání, spousta lidí přijede autem a o jejich abstinenci nemám nějaké iluze. Popravdě nechápu, proč si tu každý pátek nestoupnou policajti tak v 10h večer a nezačnou odjíždějící kontrolovat, to by byly žně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.8.12 22:18

Vytáhnout ven z vozu a na místě zastřelit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
11.8.12 22:31

@Petruskabmw no, já jsem zvědavá jak to dopadne. jelikož nebyl chycen při činu a pokud ho policajti nechytli pak ještě v autě (což já nevím), tak on nejspíš řekne, že mu auto ukradli a je z obliga…
jinak naše auto bylo z linky pár měsíců :lol: ale to bylo to poslední co jsme řešili. hlavní byla malá, se kterou jsme též letěli na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.12 00:43

Já mám zkušenost s nabonzováním. Jeli jsme tehdá s přítelem od jeho rodičů lesní cestou z vesnice. Hned na křižovatce mezi tou lesní cestou a hlavní nás zastavili nesvítící policajti (já měla tenkrát hrůzu, že jsou falešní:-D). První co udělali byla dechová zkouška, pak si baterkou posvítili na mě coby spolujezdce a zkontroovali celé auto. Když nic nenašli a přítel se ptal, to to jako má být, řekli, že dostali tip. Jenže jsme nejspíš dotyčného předjeli :-D

• Citovat
  • Upravit
11620
13.8.12 10:30

Samo bonzuj, uděláš to párkrát a už si dají pozor, hajz. ové!
V tomto jsem nekompromisní.
V naší obci takto pravidelně jezdil jeden do hospody. Bydlel od ní tak 200m. Někdo to nahlásil, policajti na něj počkali a byl bez papírů jen to fiklo. A byl klid. Trochu mi ho bylo líto, neb jezdil z hospody až hodně pozdě a měl to fakt kousek, ale za volant prostě chlast nepatří a hotovo!
Od té doby si tu dává každej pozor i na jedno pivo, neb „bonzák“ není dosud odhalen :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová