Odebírání moči

32
27.10.11 19:28

Odebírání moči

Dobrý den, nevíte někdo jak se odebírá moč 10 měsíčnímu miminku? Dostala jsem u doktora pytlík, ale nevím pořádně co s ním. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21556
27.10.11 19:49

nalepíš na pindíka nebo pipinku a navrch dáš plínku. u kluků to je jednodušší, u holčiček se musí přesně vyměřovat. ale jde to taky. napoprvé jsem měla spotřebu tak 4 sáčky, než se mi povedlo moč odebrat… sestřička ti to neukázala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.10.11 20:12

Tak. Akorát to odlepování je trošku nepříjemný a citlivější pokožka se může trošku osypat. Ale moč odebereš. Nebo číhat se zkumavkou. To jsem dělala do půl roku, pak už se moc vrtěla, tak přišel na řadu pytlík. Moč nosíme na každou prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.10.11 20:30

No kdyby mi to ukázala tak se tady neptám… a v tu chvíli mě nenapadlo se na to zeptat. Jinak díky za odpovědi, hned jsem chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21556
27.10.11 20:35

promiň, já jen, že mě to poprvé sestřička ukázala sama od sebe, ani jsem se nemusela ptát… holt ne všude je ten samý servis. tak ať to jde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.10.11 21:01

Nám dávala taky pytlík,ale já čekala s kelímkem až začne čůrat.Chytali jsme asi 3× a většinou to do 15 minut zmákla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.10.11 21:04
Liduš88 píše:
Nám dávala taky pytlík,ale já čekala s kelímkem až začne čůrat.Chytali jsme asi 3× a většinou to do 15 minut zmákla :-D

tak to obdivuju, já už chytám sterilní moč 14 dní :roll: dneska malá vydržela 3 hodiny bez plenky a bez čůrání :zed: a pak já ztratila trpělivost jí neustále stát za zadkem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.10.11 21:07
rybkabezvody píše:
Liduš88 píše:
Nám dávala taky pytlík,ale já čekala s kelímkem až začne čůrat.Chytali jsme asi 3× a většinou to do 15 minut zmákla :-D
tak to obdivuju, já už chytám sterilní moč 14 dní :roll: dneska malá vydržela 3 hodiny bez plenky a bez čůrání :zed: a pak já ztratila trpělivost jí neustále stát za zadkem :-?

Tak to chápu,pak to je na palici už :-( No já dávala malé pořádně pít.Nebo my poradila doktorka na stehýnka studenou žínku,jen malinko otřít.Prý se ty děti trochu leknou a počůrají se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.10.11 21:19
Liduš88 píše:
rybkabezvody píše:
Liduš88 píše:
tak to obdivuju, já už chytám sterilní moč 14 dní :roll: dneska malá vydržela 3 hodiny bez plenky a bez čůrání :zed: a pak já ztratila trpělivost jí neustále stát za zadkem :-?
Tak to chápu,pak to je na palici už :-( No já dávala malé pořádně pít.Nebo my poradila doktorka na stehýnka studenou žínku,jen malinko otřít.Prý se ty děti trochu leknou a počůrají se :-D

no, my začínaly s mraženou dvackou, později pytlík s hráškem… :oops: naše dr. tvrdí že každé dítě se po rozbalení ráno vyčůrá, asi máme doma nějakého „exota“ :lol: a to nechci vidět účet za vodu, protože každý den jsem pouštěla vodu na prázdno aby jí to stimulovalo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí