Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě určitě, vrátit se a dělat tady zase za horší peníz může člověk vždycky. Navíc i v tom pohraničí umí být hezky ![]()
@Anonymní píše: Více
No ale to my nevieme aky je dobry, co vie a co nie…
Stretnes ludi ktory su strasne dobry a strasne skromny no a potom aj ten druhy extrem co nic nevedia, ale suverenne o sebe prehlasuju pravy opak. Autorkin muz moze byt prva alebo druha cast vety a je nefer ho automaticky radit niekam ked o nom nic nevieme.
Ja zvaraniu nerozumiem a nechcel som sa rozpisovat aby som sa do toho nezamotal, ale co som pochopil tak kamarat zvara s kyslikovym pristrojom, dokaze si skontrolovat pevnost aj tesnost zvaru, ked je v projekte nieco zle tak to skonzultuje s autorom, sedia mu rozmery, neohyba sa mu to… Zvara nerezove veci, vysoko pevnostne ocele, hydraulicke veci, pridava/odobera material… sam hovoril ze ho maju radsej ako tych ktory to ‚len‘ zvaria, pritom to maju krivo, je to moc dlhe alebo kratke, navarene blbe…
Mne obcas vypomohol a musim povedat ze bola radost ho pozorovat pri praci! Kazdopadne ja som to mal na domace pouzitie a bolo mi srdecne jedno ci zvar praskne pri 200 alebo pri 200000psi, pretoze viac ako 100 tam nikdy nebude ![]()