Oděv z Číny mi nesedí, vyměnit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oděv z Číny mi nesedí, vyměnit?
Zdravím dámy, došlo mi oblečení z Číny a je mi velké, úplně v tom plavu. Vymění mi to za menší velikost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak to záleží na tom jaké podmínky pro vracení má ten obchodník odkud si to kupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:..a nejlépe poslat na dobírku..
Jako že to pošleš zpět jo
Prosím, čtěte si podmínky prodeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stálo mě to 400 a nesedí mi to. Nevím jak probíhá výměna za menší. Jestli to teda jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli no buď to zkus prodat, darovat, vyhodit do kontejneru nebo do toho ztloustni
aha dočítám 400 - to vyhoď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli nijak…máš koukat na tabulky od prodejce, na zpětnou vazbu kupujících..
Prodej to někomu, komu to bude akorát…
Výměna nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, co to je za oděv. Obrovské letní šaty jsem si v bocích zabrala, délku zkrátila a jsou mi jako ulité. Lepší než kdyby byly malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, pošli jim to zpátky
![]()
https://www.cz-balik.cz/…z-cr-do-ciny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecně mají spíš menší velikosti v našich označenich, takže jsem objednávala vždy větší, resp. objednávala jsrm jen tam, kde byla tabulka s rozměry, ne jen označením. Ale už neobjednavam vůbec, pac to jsou stejnak hrozný hadry… Ale to je každýho věc… Každopádně napad s výměnou je vtipný, myslim, ze bys byla první 😁
- Citovat
- Upravit
@lebambule píše:
Obecně mají spíš menší velikosti v našich označenich, takže jsem objednávala vždy větší, resp. objednávala jsrm jen tam, kde byla tabulka s rozměry, ne jen označením. Ale už neobjednavam vůbec, pac to jsou stejnak hrozný hadry… Ale to je každýho věc… Každopádně napad s výměnou je vtipný, myslim, ze bys byla první:
tak to možná stojí za zkoušku, třeba by byli tak vyjevení, že by jí to vyměnili a ještě si tu objednávku dali na nástěnku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš FB jsou tam různé skupinky, kde si to od tebe někdo snad koupí.
Pokud jsi pochybila ty, nikdo ti to nevymění, tedy cesta se ti určitě nevyplatí..pokud by byla chyba prodávajícího, že poslal jinou velikost, něco jiného, či poškozené, většinou vrací po důkazech (fotografie/video) peníze zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit