Odevzdej.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
5.9.17 15:32

odevzdej.cz

Používáte některá z vás systém odevzdej? proč ode dneška nejde a chce vše zpoplatnit? nabízí mi možnost licenzovat se, co to je nevíte? Dřív jsem si tam mohla nahrávat práce a porovnávat shody, kdy mi to přímo ukázalo, kde jsou shody v jakých větách a označilo červeně, ode dneška to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.9.17 15:44

Dneska skoro nic není zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
5.9.17 16:41

Funguje to normálně jako vždy. Zdarma.
Teď jsem to vyzkoušela a odeslala tam práci, přišel mi potvrzeovací e-mail jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
6.9.17 10:02

Už to vidím, po rozkliknutí chce skutečně peníze. Tak to nejspíše budu jeden z jejich hlavních sponzorů :(
Ovšem za celou práci chce 27 kč, to se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
6.9.17 12:35

Červeně je přeco označené to, co je s něčím shodné. Je jedno, jestli je to vyhláška, citace nebo skutečný plagiát. To už se potom posuzuje individuálně. Ten program to neumí poznat.

Spíš mi to v posledním roce hlásilo 0%, i když jsme věděla, že tam něco zkopírovaného mám. Není měsíc, kdy bych tam něco neposlala, takže se to prodraží, ale nenadělám nic.

Žádný jiný program neznám, a co vím, tak naše univerzita používá právě odevzdej.cz. Někteří vyučující tam posílají i seminárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
6.9.17 13:08

Kde studujes, ze delas inkluzi? Takovych praci je hodne, to verim. U nas, pokud vyjde vetsi procento u BC nez 20%, tak se prace individidualne prochazi, zda je to skutecne plagiat nebo jen shoda napr. z tech vyhlasek, citaci, zakonu apod.

Jestli pises bakalarku, tak to ten stres chapu, ja to u seminarek tak neprozivam. Loni jsem tam posilala prvni cast dizertacky a vysla mi velka shoda. Tak jsem porad prepisovala a neustale to posilala na odevzdej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.20 14:02

Ahoj všem, prosím můžete mi prozradit, zda mohu být spokojená, když celková podobnost mi vyšla 3%? mám o nadále řešit, či mohu takto odevzdat?

Moc se nevyznám v těch podobnostech. Prosím o radu.

Děkuji 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová