Odeznění příznaků 9+3 tt

Anonymní
5.4.19 14:19

Odezneni příznaků 9+3

Dobrý den všem.
Od včera mám chřipku a dneska ráno mi odeznely všechny příznaky těhotenství. Přestala mne bolet prsa bříško mám o něco menší a na malou už nechodím tak často jako každý jiný den.
Chodila jsem na malou skoronporad a dneska toho vypiju mraky a nic. Hlad jsem mívala také pořad a najednou nic.

Nemůže to být příznak zaniklého těhotenství?
V po dělí mám kontrolu ale nějak se mi to nezdá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
5.4.19 14:27

Co je jeden den může být druhý jinak. Já si třeba říkám jak je mi ráno dobře a bum je mi zase blbě.. Nic to neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 14:30

@pikola
Snad ano. Mám trochu obavy no.
Ale jinak než kontrolou se to asi nedozvim. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.19 14:33

U mě když zmizely příznaky,bylo bohužel zamlkle:/

• Citovat
  • Upravit
21091
5.4.19 14:33

U mě to bylo jako na houpačce. Ale teď to stejně nijak nepoznáš, pokud třeba masivně nekrvacis. pořád ještě je to nejisté. Neboj, věř miminku. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
5.4.19 14:35
@Anonymní píše:
@pikola
Snad ano. Mám trochu obavy no.
Ale jinak než kontrolou se to asi nedozvim. :nevim:

Příznaky nevypovídají nic o tom jak těhotenství prosperuje. Někomu je prostě víc zle, někomu míň, každá to máme jinak. Ale chápu tě, občas mě to taky napadne když mám lepší den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
5.4.19 14:50
@Anonymní píše:
Dobrý den všem.
Od včera mám chřipku a dneska ráno mi odeznely všechny příznaky těhotenství. Přestala mne bolet prsa bříško mám o něco menší a na malou už nechodím tak často jako každý jiný den.
Chodila jsem na malou skoronporad a dneska toho vypiju mraky a nic. Hlad jsem mívala také pořad a najednou nic.Nemůže to být příznak zaniklého těhotenství?
V po dělí mám kontrolu ale nějak se mi to nezdá.

Já to měla stejně, ze dne na den příznaky přešli a i přesto je všechno v pořádku, můj gynekolog mě uklidnil, že se to stává, tak se zbytečně nestresuj. Kdy máš další kontrolu?
Edit: Už to vidím, v pondělí, tak uvidíš, že to bude v pohodě :hug:

Příspěvek upraven 05.04.19 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
5.4.19 14:50

Mě někdy nebylo vůbec nic a další sen jsem zase blila :nevim: uvidíš třeba zítra, kdyžtak si můžeš pro klid zajít k doktorovi a třeba říct, že jsi spinila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 15:18
@Anonymní píše:
Dobrý den všem.
Chodila jsem na malou skoronporad a dneska toho vypiju mraky a nic. Hlad jsem mívala také pořad a najednou nic.Nemůže to být příznak zaniklého těhotenství?
V po dělí mám kontrolu ale nějak se mi to nezdá.

Uklidnim Te. V 7. tt jsem mela ted pravou chripku. Dcera byla taky nemocna. Zmizely mi veskere priznaky, bolesti, bolest a nafouknuti prsou, nebylo mi nic. Tak jsem si rikala, ze to nedopadlo. No a za tyden na kontrole bylo vse v poradku. A po odezneni nejhorsi chripky se mi zase prsa zvetsily a zacaly bolet.

• Citovat
  • Upravit
351
5.4.19 15:32

U mne zase ZT zistene v 11 tyzdni, par dni predtym mi teda priznaky ustupili, ale plod sa nevyvijal od 9 tyzdna. Tym chcem povedat, ze som mala priznaky minimalne dva tyzdne potom, co uz bolo male mrtve. So ZT nic neurobis, nijak to neovplyvnis, ver malemu a nestresuj, nic ine neostava… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
5.4.19 16:01

me priznaky komplet prestaly asi v 8tt, a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.4.19 16:48

Neboj se nic, opravdu to může být každým dnem jinak, spíš si užívej, že je ti dobře :lol: Já si prošla ZT v 11tt příznaky a nevolnosti jsem měla pořád i když už miminku nebilo srdíčko dva týdny. Vymizení příznaků za mě tedy rozhodně není známkou ZT, ať je v pondělí vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 17:06

U me to bylo znamkou zt.ale u tebe muze byt vse v pořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky