Těhotenství i přes ms

Anonymní
5.4.19 11:31

těhotenství i přes ms

Holky :zed: asi už jsem blázen. Minulý měsíc jsem si dělala tt v den očekávané ms, byl negativní. Dva dny na to přišla ms. Byla normálně silná i dlouhá, když skončila dva dny se nic nedělo a pak jsem začala lehce špinit a začal mě pobolívat podbříšek, teď už špinění ustalo, ale břicho mě bolí pořád a mám takový silnější žluto-hnědý výtok. Říkala jsem si, jetli to nebude nějaký zánět, ale výtok nijak nezapáchá, nesvědí, nepálí, jen mě nezvykle bolí úplně dole břicho. Včera jsem se chtěla objednat na gyndu, mají 14 dní dovolenou…taky přemýšlím, jestli by to i přes ty měsíčky nemohlo být těhotenství..nikdy se mi nic podobného nestalo, tak jen kdyby jste některá měla nějakou zkušenost, moc díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15227
5.4.19 11:38

Proc chodit na gyndu.udelej si test a za 3 minuty mas jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.4.19 11:39

Proste udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.4.19 11:58

pravděpodobnější je hormonální nevyrovnanost nebo cysta než MS ale stačí si udělat test ne?

• Citovat
  • Upravit
78489
5.4.19 12:24

spíš máš nějaký zánět podle příznaků, tak bych být tebou na tu gyndu šla, asi to potřebuje přeléčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.4.19 12:32

Proc sis neudelala dalsi test? Jinak si taky spis myslim to, co @ludmilaadamkova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.21 18:06

Těhotenství přes ms

Dobrý den, chci se zeptat minulý měsíc jsem měla dvakrát ms 6.12. a 30.12. a tedkom mne boleji prsa a pod brisku mě bolí prosím můžu si udělat těhotenský test nebo je ještě brzo děkuji ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí