Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by asi chtělo k lékaři, ne? Nebo co si mysliš, že tu vymyslíme.
Pokud si nejsi jistá, tak běž k doktorovi. Podle popisu ti x žen řekne, že dobrý a y že to znamenalo problémy. Takhle brzy nikdy nevíš.
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v 10. týdnu těhotenství a jsem prvorodička, takže nemám žádné zkušennosti. Byla jsem teď pár dnů pod vlivem nadměrného stresu. Dnes mě zničeho nic začalo na pravé straně břicha ostře píchat. Je to nepřerušovaná bolest a nechce přestat. Mám strach aby to nebyl začínající potrat nebo tak něco. Mohl by jste mi někdo poradit co to je? Předem děkuji.
K doktorovi. Aby to taky nebyl treba slepak, ze. Coz nemusi, ale nadalku to asi tezko pozname.
Břicha nebo podbřišku? Každopádně jestli to nepřestává ani pod peřinou v teple (mně se tohle objevovalo se zimou u stydké kosti) a hlavně ani po změně polohy, tak jedině na kontrolu. Může to být zánět.
Dobrý den, jsem v 10. týdnu těhotenství a jsem prvorodička, takže nemám žádné zkušennosti. Byla jsem teď pár dnů pod vlivem nadměrného stresu. Dnes mě zničeho nic začalo na pravé straně břicha ostře píchat. Je to nepřerušovaná bolest a nechce přestat. Mám strach aby to nebyl začínající potrat nebo tak něco. Mohl by jste mi někdo poradit co to je? Předem děkuji.