Odhadce - filatelista?

11513
29.8.11 08:41

Odhadce - filatelista?

Zdravím vás maminy, nemáte někdo známého řžes odhad známek- starých pohledů?? V praze nejlépe… mám doma sbírečku, kterou bych si chtěla nechat projet od odborníka,ale bojím se,že mě vezmou na hůl… Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
29.8.11 08:55

A nevíš z jakého jsou roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.8.11 09:24

Některéjsou popsané a některé čisté bez známek. nejstarší jsem našla z roku 1922

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.8.11 09:30

To by mohlo mít nějakou cenu. Existuje stránka filatelistů nebo nějaké fórum. Teď si nevzpomenu. Já známky nesbírám, ale bavila jsem se s kamarádem a on sbírá pouze německé kolem války atd. Tam třeba známka vyšla i na 2000,– Sem se ho ptala, jak to pozná? Co když ho někdo ošulí. Ale dá se někde stáhnout takový katalog , kde jsou ceny uvedené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.8.11 10:10

Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
29.8.11 10:15
Boudice23 píše:
Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze ;)

taky bych prosila o kontakt..díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
29.8.11 10:28

ahojda,
pridam se jestli neva :oops: jsem sice ze zapadnich cech ale kontakt by se tez hodil, treba bych se nejak domluvila diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.8.11 10:51

Já bych se z dovolením také přidala a poprosila o kontakt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.8.11 12:14
Boudice23 píše:
Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze ;)

Paráda, budeš moc hodná .-) čekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
29.8.11 12:15
Sumaya píše:
To by mohlo mít nějakou cenu. Existuje stránka filatelistů nebo nějaké fórum. Teď si nevzpomenu. Já známky nesbírám, ale bavila jsem se s kamarádem a on sbírá pouze německé kolem války atd. Tam třeba známka vyšla i na 2000,– Sem se ho ptala, jak to pozná? Co když ho někdo ošulí. Ale dá se někde stáhnout takový katalog , kde jsou ceny uvedené. :palec:

paráda, zkusím něco pohledat.Tady jde o to, že je to jakoby komplet. Známky nejsou zvlášť,tak uvidíme noo. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.8.11 13:01

Táák posláno..já tam budu muset taky s jedním albem po pradědovi, zajímalo by mě, co mám doma za poklad..Mám tam hodně protektorátních známek, s razítkem orlice a hákáče..těch říkal, že je dost a že takovou cenu nemají, ale že to musí vidět :nevim:
Tak snad dobře pořídíte a budete spokojené..to je jediný filatelista, kterého znám (bývalý kolega z práce), teď už se věnuje čistě jen filatelii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.12 07:18

kontakt

Ahoj prosímtě můžeš mi také poslat ten kontakt na toho známého filateristu? Také bych k němu rád zašel. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.10.12 11:47

No tak tohle by me vazne taky zajimalo… mame toho doma peknou hromadku, cca od roku 1914-1920 a radi bychom to taky nechali ocenit… Muzete mi taky poslat nejaky kontakt???
Dekuju moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.10.12 11:56
@tanik1912 píše:
No tak tohle by me vazne taky zajimalo… mame toho doma peknou hromadku, cca od roku 1914-1920 a radi bychom to taky nechali ocenit… Muzete mi taky poslat nejaky kontakt???
Dekuju moc. :mavam:

Stačí si do vyhledávání na Seznamu zadat slova „znalec filatelie“ a vyjedou ti stovky kontaktů. Ale zároveň s nim ai taky upozornění na to, co se v tomto oboru děje nepěkného. Člověk holt musí být pořád ve střehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.12.14 10:23

Haloo, obnovuji diskuzi. :-)
Našla jsem ve sklepě starý sešit s vlepenými známkami po dědovi, ofotila.. Není tu někdo, kdo by dokázal říct, má-li to nějakou cenu? :-)
Případně odkaz na diskuzní forum, kde se tá zeptat? Samozřejmě hledám, hledám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová