Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás maminy, nemáte někdo známého řžes odhad známek- starých pohledů?? V praze nejlépe… mám doma sbírečku, kterou bych si chtěla nechat projet od odborníka,ale bojím se,že mě vezmou na hůl… Díky moc
Některéjsou popsané a některé čisté bez známek. nejstarší jsem našla z roku 1922
To by mohlo mít nějakou cenu. Existuje stránka filatelistů nebo nějaké fórum. Teď si nevzpomenu. Já známky nesbírám, ale bavila jsem se s kamarádem a on sbírá pouze německé kolem války atd. Tam třeba známka vyšla i na 2000,– Sem se ho ptala, jak to pozná? Co když ho někdo ošulí. Ale dá se někde stáhnout takový katalog , kde jsou ceny uvedené. ![]()
Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze ![]()
Boudice23 píše:
Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze
taky bych prosila o kontakt..díky ![]()
ahojda,
pridam se jestli neva
jsem sice ze zapadnich cech ale kontakt by se tez hodil, treba bych se nejak domluvila diky
Boudice23 píše:
Pošlu ti za chvilku adresu..kamárád to dělá..mají rodinný obchůdek zabývsjící se filatelií a numismatikou..v Praze
Paráda, budeš moc hodná .-) čekám ![]()
Sumaya píše:
To by mohlo mít nějakou cenu. Existuje stránka filatelistů nebo nějaké fórum. Teď si nevzpomenu. Já známky nesbírám, ale bavila jsem se s kamarádem a on sbírá pouze německé kolem války atd. Tam třeba známka vyšla i na 2000,– Sem se ho ptala, jak to pozná? Co když ho někdo ošulí. Ale dá se někde stáhnout takový katalog , kde jsou ceny uvedené.
paráda, zkusím něco pohledat.Tady jde o to, že je to jakoby komplet. Známky nejsou zvlášť,tak uvidíme noo. Díky moc
Táák posláno..já tam budu muset taky s jedním albem po pradědovi, zajímalo by mě, co mám doma za poklad..Mám tam hodně protektorátních známek, s razítkem orlice a hákáče..těch říkal, že je dost a že takovou cenu nemají, ale že to musí vidět ![]()
Tak snad dobře pořídíte a budete spokojené..to je jediný filatelista, kterého znám (bývalý kolega z práce), teď už se věnuje čistě jen filatelii.
Ahoj prosímtě můžeš mi také poslat ten kontakt na toho známého filateristu? Také bych k němu rád zašel. Díky
No tak tohle by me vazne taky zajimalo… mame toho doma peknou hromadku, cca od roku 1914-1920 a radi bychom to taky nechali ocenit… Muzete mi taky poslat nejaky kontakt???
Dekuju moc. ![]()
@tanik1912 píše:
No tak tohle by me vazne taky zajimalo… mame toho doma peknou hromadku, cca od roku 1914-1920 a radi bychom to taky nechali ocenit… Muzete mi taky poslat nejaky kontakt???
Dekuju moc.
Stačí si do vyhledávání na Seznamu zadat slova „znalec filatelie“ a vyjedou ti stovky kontaktů. Ale zároveň s nim ai taky upozornění na to, co se v tomto oboru děje nepěkného. Člověk holt musí být pořád ve střehu…
Haloo, obnovuji diskuzi. ![]()
Našla jsem ve sklepě starý sešit s vlepenými známkami po dědovi, ofotila.. Není tu někdo, kdo by dokázal říct, má-li to nějakou cenu? ![]()
Případně odkaz na diskuzní forum, kde se tá zeptat? Samozřejmě hledám, hledám..