Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky manža si vymyslel, že by chtěl ostříhat. Jeden problém, nikdy jsem to nedělala…
![]()
Nic úplně krátkého ani dlouhého. Asi jak má pán tady na těch str. http://kadernice-jana.blog.cz/…ucesu-panske
Nehledala jste některá nějaké video jak se takto má stříhat. Na internetu je všechno tak proč ne jak se stříhají vlasy… Nic jsme nenašla. Ze zadu mu to oholim na krátko no problem, ale co ty boky?
Ahoj,
proč si nedojde do kadeřnictví?
Jestli teda nemáš se stříháním zkušenosti… ale jinak bych se do toho nepouštěla ![]()
Nejsem sice kadeřnice, ale už jsem taky podobně střhala…vzala bych to po stranách nůžkama přes hřeben, tak jakoby sestříhat…Nevím, jak líp to popsat
Prostě stříhej, ono to nějak dopadne, když tak strojek to jistí ![]()
Kadeřnice už ho prej nebaví, stejně prej vždycky odchází naštvanej tak proč bych to stejně „blbě“ nedokázala já a zadarmo..!:D Mě je to jedno, já ho klidně nějak oškubu, ale chtěla jsem se na to aspoň trochu připravit
Já manžela stříhám podle prstů. Nahoře na prsty, boky a vzadu beru přes hřeben - trochu kratší.
Aha.. docela jsi mě tím zaskočila, ještě jsem se s tím nesetkala, víš?
Většina chlapů v okolí chodí ke kadeřnici a když ne, tak strojkem doma. Zkusit to můžeš, za to nic nedá
Bohužel neporadím ![]()
mašinkou na nejdelší a u uší a vzadu na trochu kratší a je to
jinak jestli jsi nestříhala,nejpravděpodobněji budou zuby a trvat to bude dost dlouho,pokud není mašinka,pak přes prsty…stříhám od svých 7let a i tak je to občas boj,když nechtějí kluci mašinou
Billi píše:
Já manžela stříhám podle prstů. Nahoře na prsty, boky a vzadu beru přes hřeben - trochu kratší.
Taky tak.Jednou jsem strihala manzela pres strojek a zapomela jsem tam dat nastavec,zajela jsem do vlasu a jela nahoru,no zdalo se mi,ze je to nejake kratke…bylo to dohola
,sem myslela,ze me zabije!!Nema totiz tvar hlavy na „dohola“,tak pozor.
Neprihlasena Jaruna píše:Billi píše:Taky tak.Jednou jsem strihala manzela pres strojek a zapomela jsem tam dat nastavec,zajela jsem do vlasu a jela nahoru,no zdalo se mi,ze je to nejake kratke…bylo to dohola
Já manžela stříhám podle prstů. Nahoře na prsty, boky a vzadu beru přes hřeben - trochu kratší.,sem myslela,ze me zabije!!Nema totiz tvar hlavy na „dohola“,tak pozor.
Nápodobně
Taky se mi něco podobného povedlo, ale ještě když jsem stříhala tátu
To jsem mu nadělala zuby a zkracovala a zkracovala… Za těch 10 let už jsem se ale zlepšila tak, že se nemusí stydět mezi lidi ![]()
Neprihlasena Jaruna píše:Billi píše:Taky tak.Jednou jsem strihala manzela pres strojek a zapomela jsem tam dat nastavec,zajela jsem do vlasu a jela nahoru,no zdalo se mi,ze je to nejake kratke…bylo to dohola
Já manžela stříhám podle prstů. Nahoře na prsty, boky a vzadu beru přes hřeben - trochu kratší.,sem myslela,ze me zabije!!Nema totiz tvar hlavy na „dohola“,tak pozor.
Manžel si to naštěstí takhle udělal sám. Mě by asi taky zahryzl, kdyby se to stalo mně.
On si hlavu ostříhá celu sám a já mu jen dodělám krk.
Teď jsem stříhala nůžkama syna, nechtěl strojek, no děs, zuby, řev (to u manžela asi nehrozí
) a jen jsem vystříhala krk a uši a už nechtěl. Tak stejně bude muset strojkem. Asi by to těma nůžkama šlo, ale chce to fakt kvalitní ostré nůžky. Ty bohužel nemám. Pokud budeš mít dobré nůžky, tak by ti to mělo jít. Ale stejně bych si na manžela netroufla, zvlášť pokud má tmavé vlasy. Syn má naštěstí světlé. ![]()
LucaLuca píše:Neprihlasena Jaruna píše:Manžel si to naštěstí takhle udělal sám. Mě by asi taky zahryzl, kdyby se to stalo mně.Billi píše:Taky tak.Jednou jsem strihala manzela pres strojek a zapomela jsem tam dat nastavec,zajela jsem do vlasu a jela nahoru,no zdalo se mi,ze je to nejake kratke…bylo to dohola
On si hlavu ostříhá celu sám a já mu jen dodělám krk.
Teď jsem stříhala nůžkama syna, nechtěl strojek, no děs, zuby, řev (to u manžela asi nehrozí) a jen jsem vystříhala krk a uši a už nechtěl. Tak stejně bude muset strojkem. Asi by to těma nůžkama šlo, ale chce to fakt kvalitní ostré nůžky. Ty bohužel nemám. Pokud budeš mít dobré nůžky, tak by ti to mělo jít. Ale stejně bych si na manžela netroufla, zvlášť pokud má tmavé vlasy. Syn má naštěstí světlé.
Babička byla kadeřnice, tak nám po ní zbyla nějaká výbava…
Manžel má tmavé vlasy, nevidím v tom problém. ![]()
Já stříhám přítele strojkem přes hřeben , je to nejjednodušší. Viděla jsem, jak ho právě takto stříhala kadeřnice, tak jsem si řekla, že to bych taky zvládla a on souhlasil
Povedlo se to hned napoprvé, bez zubů a teď už ho stříhám vždycky. Beru to po vrstvách, začínám vzadu odspodu od krku horizontálně a pak to vezmu ještě vertikálně, aby tam nebyly ty vrstvy. A na bocích stejně. Myslím že se nemusíš bát, já nejsem moc manuálně zručná, ale tohle se fakt dá ![]()