Odhlášení partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
1.8.11 13:08

Raduš,mě to tak připadá i logické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
1.8.11 13:09
svatá pravda, rekvalifikace ano, ale většinou mít již příslib zaměstnání :roll:
Jana206 píše:
A co se týče rekvalifikace(kdyby někdo narážel), tak s tím je to teď taky složitější. Jít na rekvalifikaci přes UP není tak jednoduché, jako před pár lety..Dělá se na to výběrové řízení, např. jinému známému zamítli rekvalifikaci na vysokozdvižný vozík se zdravotních důvodů..
Ale prostý důvod je ten, že stát nemá peníze na to, platit lidem drahé rekvalifikace. Škrtá se, tak jako všude..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 13:33

Ja jsem to s tou praci nemyslela zle, jen kdyz je proste nekde krize a oprvdu penize nejsou, pujdu delat (a ocekavam to i od partnera) cokoli, abych rodinu zajistila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.8.11 13:35
Jadulinka píše:
Tterko a dělali to kvůli příspěvku na bydlení,nebo jiným dávkám?

Kvůli příspěvku na bydlení. Tam byl asi problém v tom, že kamarádčin přítel je zaměstnaný a ve skutečnosti nejsou „sociální“ případ. Ona nahlásila, že žije sama a přitom tam bydlí také. Nevím, jestli tam tenkrát přišla kontrola na udání, či co… Ale penízky vracet museli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.8.11 13:46
tterka píše:
Jadulinka píše:
Tterko a dělali to kvůli příspěvku na bydlení,nebo jiným dávkám?
Kvůli příspěvku na bydlení. Tam byl asi problém v tom, že kamarádčin přítel je zaměstnaný a ve skutečnosti nejsou „sociální“ případ. Ona nahlásila, že žije sama a přitom tam bydlí také. Nevím, jestli tam tenkrát přišla kontrola na udání, či co… Ale penízky vracet museli

Co se týče kontrol na udání, i u dávek státní sociální podpory může přijít udání. Ale kontroly se nedělají..Zjišťují se skutečnosti podle trvalého pobytu, informace od zaměstnavatele,rozsudky soudu, případně si úřad pozve dotyčné na pohovor..

Co se týče zaměstnání, na to je v papírech kolonka, zaměstnavatel to musí potvrzovat..
I kdyby byl kamarádčin přítel nakrásno zaměstnaný a měl třicetitisícový plat, ve skutečnosti s ní bydlel, ale neměl tam trvalý pobyt, není společně posuzovanou osobou a do příjmu se nepočítá..

Nebyl to náhodou doplatek na bydlení? To je jiná dávka a tam se vše kontroluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.8.11 13:49
Jadulinka píše:
Raduš,mě to tak připadá i logické…

A co ti připadá logické? Jsem nějak unavená, tak teď trochu nevím, jak to myslíš.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.8.11 14:04

No jakože, když nenahlásim nikoho, tak proč by chodili kontrolovat,kdo se mnou bydlí.....tak jsem to myslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat