Odkdy jogurty a jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
12.10.14 23:25
@Bekyn píše:
@Siminka.m Tak naše malá baští Holandii a tam tedy žádné stabilizátory, éčka, arabské gumy ani taurin není. viz: http://www.hollandia.cz/…product.aspx

Došlo nedorozuměnní. V obyč. jogurtu nejsou nikdy dodané věci. Prostě zákys. Všechny jsou stejné, light maj někdy škrob-jako kus rohlíku.). Ale éčka tam jsou E101,E300…tam jsou už krávy(Pyridoxin, Ryboflavin..).

Ovocný jogurt nemá ovoce, ale marmošku. A cukr pak činí 11-15% váhy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
12.10.14 23:25
@Siminka.m píše:
Neberu Vám to, ale k tomuto typu jsem si získal odpor z dob minulých kdy se sem vozil z mlékáren mimo čr a byl tak upravený, že vydržel i půl roku.

Správně jste řekl. To jsou doby minulé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
12.10.14 23:27
@Terka.kejk píše:
Došlo nedorozuměnní. V obyč. jogurtu nejsou nikdy dodané věci. Prostě zákys. Všechny jsou stejné, light maj někdy škrob-jako kus rohlíku.). Ale éčka tam jsou E101,E300…tam jsou už krávy(Pyridoxin, Ryboflavin..).Ovocný jogurt nemá ovoce, ale marmošku. A cukr pak činí 11-15% váhy!!

Tak éčka, které jsou v jogurtech už od krávy jsou asi ve všech takových ne?
Edit: Ovocné nekupujeme. Ovoce přidáme do bílého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.10.14 03:40

Jak říkám obchodové jogurtíky už jen v nouzi i tvarohové věci. Jinak ečka od krávy se mne moc nezdají. Pak je to o tom jak jsou ty krávy krmené co pijí. Takže pokud se to vyhání na dojivost ber kde ber asi tam nějaký věci co tam dříve nebyli jsou. tady kravičky se znají a dobré mléčko vzniká mícháním tučnějšího mléka s tím méně tučným. Takže jako dítě jsem měl rád takový ten škraloup v skleněné láhvi mléka a tady jej mám zase. Co víc chtít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
13.10.14 09:37
@Siminka.m píše:
Jak říkám obchodové jogurtíky už jen v nouzi i tvarohové věci. Jinak ečka od krávy se mne moc nezdají. Pak je to o tom jak jsou ty krávy krmené co pijí. Takže pokud se to vyhání na dojivost ber kde ber asi tam nějaký věci co tam dříve nebyli jsou. tady kravičky se znají a dobré mléčko vzniká mícháním tučnějšího mléka s tím méně tučným. Takže jako dítě jsem měl rád takový ten škraloup v skleněné láhvi mléka a tady jej mám zase. Co víc chtít. :D

S tím mohu prostě jen souhlasit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
13.10.14 09:46

Ahoj Terko, já se chystám malé dávat jedině Hollandia bílý jogurt - hodnotím jako nejkvalitnější - sami ho doma jíme a přidáváme si tam ovoce nebo domácí marmeládu, pak věřím ještě Kunínu, Olma + určitě Pribiňáček, Lipánek. Zbytek nekupuju ani pro nás dospělé, protože to nemá s jogurty nic společného. Ať malé chutná ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko