Odkdy konec s flaskou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj mi s tim pekne bojovali, mala ji vyzadovala na usnuti,ale byl to jen zvyk,nikdy nevypila ani pulku. Kdyz nespala doma,tak ji nepotrebovala.Ve 3,5 letech jsem odmitla ohravat,kdyz to nepije. Celkem to proslo. Ted ji jsou 4 a ani si nevzpomene. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hihi budete se smát, ale starší jí má ještě teď (5 let), má to jako ranní a uspávací rituál, dostává do ní mlíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme 19 měsíců a stále pijeme s flašky ale jen mlíko.Jinak čajíčky apod z lahvičky s pítkem.mlíko z toho nechce.To jsem zvědavá kdy to nebude chtít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra79 píše:
My máme 19 měsíců a stále pijeme s flašky ale jen mlíko.Jinak čajíčky apod z lahvičky s pítkem.mlíko z toho nechce.To jsem zvědavá kdy to nebude chtít.
Přesně tak, mlíko z flašky, jinak všechno z hrnečku nebo z takové té láhve s pítkem, jak je v ní Jupík nebo některé vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no přesně taky jupík a tomu podobné.a usíná večer u tý flašky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se asi zasmějete ale Tobík jí má dodnes
Pije z ní mlíko, není to na uspání ani nic jinýho, ale prostě mlíčko chce z flašky, tak to zatím neřeším. Jinak pije z hrnečků, skleniček bez problémů, ale to mlíko kdybych mu dala do hrnku, tak to nevypije celý, max by si trošku cucnul. Z flašky pije ráno když se vzbudí a později odpoeldne, dohromady cca půl litru. Jsem ráda že to pije, tak neřeším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra79 píše:
no přesně taky jupík a tomu podobné.a usíná večer u tý flašky?
To bylo asi na mě, viď? ![]()
Ne, večer dostane po koupání už v pyžamu flašku, vypije si mlíko s námi v obýváku, vyčistí si zuby, pak ho teprve strčíme do spacáku a jdeme do ložnice. Dostaneme oba s tatínkem pusu, řekne „bobounoc“, zamává, obloží se plyšákama, strčí si do pusy dudlík a my jdeme pryč…
Ale byla to dřina
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak obecně, mě řekla dětská dr., ať mu flašku na mlíko fakt nechám, dokud jí bude chtít, že většinou toho z ní děti vypijou víc než z hrnečku. A Ondra je hubeňour žížaloidní, takže všechno, co do sebe dostane navíc, je super
.
Prý spousta maminek se stydí za to, že jejich čtyřleté dítě pije doma mlíčko z flašky, ale že je důležitější, aby to mlíko pili, než aby ho pili z porcelánového servisu se zvednutým malíčkem ![]()
Miluju naší dětkou dr.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bumbinka píše:
Jinak obecně, mě řekla dětská dr., ať mu flašku na mlíko fakt nechám, dokud jí bude chtít, že většinou toho z ní děti vypijou víc než z hrnečku. A Ondra je hubeňour žížaloidní, takže všechno, co do sebe dostane navíc, je super.
Prý spousta maminek se stydí za to, že jejich čtyřleté dítě pije doma mlíčko z flašky, ale že je důležitější, aby to mlíko pili, než aby ho pili z porcelánového servisu se zvednutým malíčkemMiluju naší dětkou dr.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petro79, my jsme to začali dělat tak, že nejdřív jsme mu vyčistili zuby a pak se uklidnil u mlíka, ale s námi v obýváku, aby právě neusínal u flašky. A když se naučil usínat sám, přehodili jsme pořadí mlíko - zuby na aktuální
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bumbinka píše:
Petro79, my jsme to začali dělat tak, že nejdřív jsme mu vyčistili zuby a pak se uklidnil u mlíka, ale s námi v obýváku, aby právě neusínal u flašky. A když se naučil usínat sám, přehodili jsme pořadí mlíko - zuby na aktuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jo, jako kvůli tom,u čištění zubů, když pak stejně pije to mlíko, je to podle mě fuk. Ale prostě se tím naučil, že večer se nutně čistí zuby i pije mlíko, u kterého se neusíná. A když má tohle zafixované, je podle mě jednodušší přehodit to pořadí, než abych ho rozčílila zubama těsně před tím, než ho šoupnu do postele, kde sám nechce usínat… Tak jsem to myslela
.
U nás nočník zatím nic. Když běhá nahatej po bytě, přijde a povídá „čůlal. hadžík?“ a když se ho zeptám, kam se čůrá, tak řekne „nočík“. Ale u teorie končíme, v praxi žádné výsledky
. Je teda fakt, že já to nijak nelámu, pořád si říkám, že to snad časem přijde a pak to půjde rychle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ,zajimalo by me,kdy jste prestali detem davat flasku?dekuji