odkdy ovocné jogurty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odkdy ovocné jogurty
odkdy davate ovocne jogurty? s jakou znackou jste spokojeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, podle mého názoru, pokud jí miminko bílé jogurty, tak bych neměnila, dokud to půjde (klidně nikdy
). Naše Marjánka začala bílý jogurt odmítat někdy kolem 10. měsíce, tak jsem jí začala kupovat bio ovocné v Německu, nejvíc jí chutnal vanilkový. Od roka na jogurty zanevřela úplně. Čas od času do ní dostanu bílý nebo i ovocný, ale tak max. 1× týdně
Nebo pokud máš třeba zmrazené ovoce z léta, tak jde zamíchat do bílého jogurtu nebo „naředit“ jogurt ovocnou přesnídávkou apod. Myslím, že u ovocných jog. není problém v ovoci, ale ve spoustě cukru a hlavně v různé chemii, která tam je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bylo podobně jako u Jany Terezie. Dokud Elda jedl bílé jogurty, tak jsem ovocné nedávala. Pak jsem kupovala ovocné selské ve skleničce nebo Hollandie, nebo jsem smíchala bílý s přesnídávkou nebo ovocem.
Teď už jogurty, kaše, pudinky, tvarohy apod. odmítá vzít do pusy úplně …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak Tobík dostal ovocný jogurt poprvé v 14 měsících. Předtím jen bílá (neslazená) Activie, postupně jsem přešla na Holandii (kupuju 500g balení).
Ovocné dostává jen biojogurty (Olma) nebo zase Holandii.
Vím,že by mohl jogurty v podstatě asi všechny, ale baští mi bez problémů tyhle, tak nevidím důvod dávat mu nějakou chemii navíc.
Poznámka OT: Proč snad všechny jahodové jogurty obsahují červenou řepu??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Novire : rozhodně kvůli barvě. ![]()
Týně zatím dávám bílou Activii nebo Hollandii, někdy přimíchám banán nebo nastrouhané jablíčko nebo trochu přesnídávky. Ale na bílém jogurtu si pochutnává, tak ho většinou dostává samotný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NOVIRE
- mě červená řepa obsažená v jahodovém jogurtu uklidňuje, když tam není, tak je jsané, že ta červená barva musí být asi způsobená něčím jiným a pochybuju, že to jsou jahody
Teď jsem se schválně koukala, jestli ji odsahuje i biojogurt a nene, ten má místo řepy bezinky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že kvůli barvě
Přiznám se, roli hraje zřejmě moje osobní zaujatost, já červenou řepu nesnáším - mamka mě nutila jíst z ní polívku
![]()
Bezinky mi nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám bílou Hollandii nebo bílého Zotta, míchám s přesnídávkou nebo ovocem a asi 2 týdny zpátky jsem začla občas kupovat ovocnou Hollandii (největší úspěch má borůvka), hlavně na ven, kde to nebudu míchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám bílou Activii nebo Holandii. Občas mu do toho dám banán, nebo trošek domácí přesnídávky, ale většinou jí bílý. Přijde mi zbytečné učit na ovocné, když je ochotný jíst bílé. Ta „ovocná“ složka mu nic hodnotného nepřidá. To už je lepší tam dát čerstvé ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit