Odkdy pribiňáčka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nedávám pribiňáka,lipánka,bobíka,pacholíka,nic.A výhledově ani dávat nebudu.
Sladké,tučné,plné barviv a konzervantů.
Dostává bílý Choceňák,a to mu stačí.
Je mu 2r a 3m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme dávaly prvně jenom bílý jogurty - buď Klasik od Olmy nebo Choceňský, Markétka byla schopná sníst i celý jeden velký jogurt za den!!
Pak to nějak ustalo a nechtěla to vůbec, asi se toho přejedla, což se ani nedivím, tak jsme měly takovou pauzu a pak zase za čas je jedla. Jinak Pribiňáčka nechce vůbec ani teď (2,5r), je to šíleně sladký a ona sladký moc nemusí, což jsem fakt ráda. Co už občas zdlábne, tak je Lipánek, ten mi přijde tak nějak nejmíň sladký, i když je tam toho cukru taky požehnaně, ale jednou za čas to nějak přežijeme. Ale do 1 roku jsme byly jenom na tom jogurtu, dokonce myslím ještě dýl, že jsem jí dala ochutnat něco sladšího až snad v roce a 3/4 a určitě o nic nepřišla.
Teď nedávno měla zánět a tak jsme sladký úplně stoply, protože ve sladkým se dobře množí bakterie (teda ty co měla v moči), takže zase jen bílý jogurt a nestěžuje si, ještě mi zrovna dneska v obchodě připomínala, že jí ho mám koupit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
znovu to musím napsat, ale Lipánek NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ konzervační látky ani barviva. Vanilkový obsahuje tvaroh, smetanu, cukr a přírodní vanilkové aroma. takové, které je i ve vanilkovém sunaru, v dětských kaších a podobně.
ano, jsou i takové výrobky, co jsou trochu sajrajtozní, ale férové je tohle rozlišovat.
(ps. nejsem dealer madety
, ale jsem potravinář, a výroby trochu znám
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sem napsala že malý ho měl již ve 4 měsících a koukám že žádná negativní reakce, myslela jsem že bude halo a nic…já jen že ted je mu 5 a je zcela zdráv a znám mooooc maminek kteří ho dávají a nikdo nikdy neměl problém, proto se mi zdají vaše názory až moc čestně přehnané
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivuss píše:
sem napsala že malý ho měl již ve 4 měsících a koukám že žádná negativní reakce, myslela jsem že bude halo a nic…já jen že ted je mu 5 a je zcela zdráv a znám mooooc maminek kteří ho dávají a nikdo nikdy neměl problém, proto se mi zdají vaše názory až moc čestně přehnané
A tebe to asi mrzí , že se do tebe nikdo nepustil , že?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráďa69 píše:ivuss píše:A tebe to asi mrzí , že se do tebe nikdo nepustil , že?
sem napsala že malý ho měl již ve 4 měsících a koukám že žádná negativní reakce, myslela jsem že bude halo a nic…já jen že ted je mu 5 a je zcela zdráv a znám mooooc maminek kteří ho dávají a nikdo nikdy neměl problém, proto se mi zdají vaše názory až moc čestně přehnané![]()
jj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivuss píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit