Odkdy rýži do příkrmu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odkdy rýži do příkrmu?
ahojte maminky,
od kdy jste začaly dávat do příkrmů rýži? A mixovaly jste ji nebo nějak rozmačkaly nebo úplně rozvařily?
A přidaly jste ji ještě k bramborám nebo daly jenom rýži (jako přílohu) plus maso plus zeleninu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dala rýži asi v 6. měsíci, ale malý jí nechtěl ani michovanou. Zkusila jsem dýl asi v 7. rozmixovala, nebyla úplně na kaši, ale na mensí kousky. Dávala jsem jako samotnou přílohu, třeba ještě s jinou zelenonou jako rýže a podobně. Teď už jí dávám nemixovanou, například jako rizoto, nebo místo zavářky do polívky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, rýži jsem zkusila poprvé taky v 6.měsíci - pořádně rozvařit a rozmixovat s mrkví(k obědu) nebo na sladko s ovocem (ke svačině)…musíš dát hodně vody, aby ti potom moc netuhla a špatně by se polikala. Já ji ještě míchala s UM. Ale Kuba prostě rýži nerad, zkusila jsem veškeré kombinace se zelenoinou a masem, které má rád, ale po první lžičce nechtěl. Takže mu dávám rýži pouze ve formě kupované skleničky nebo kaše, jinak obědy vařím doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sofia ryzi miluje, zacala sem 3.tyden po zavedeni prikrmu. A mixuju s jeji oblibenou dyni a mrkvi. Nechavam ji na mensi kousky.......hustsi kouskovata kase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám od 6. měsíe. prvně jsem mixovala, ale přišlo mi to děsně blemcavý, pak už jsem jen déle vařila a nemixovala. Kluk s tím nemá problém. Ale to vlastně s žádným jídlem
![]()
- Citovat
- Upravit
já dávala rýži poprvé tento týden.Takže v sedmi a půl měsíci.Dala jsem ji celou s fazolkama.Ale to jí moc nejelo.Začala se trochu dávit.Tak jsem to rozmixovala a pak už to snědla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit