Odkdy spánek 1x denně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.1.09 09:36

OT od diskuze.

Marcelíno tady:
http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
1938
5.1.09 09:52

No holky, ted mam teda dylema jeste vetsi. Dve noci bez dudliku byly uplne v pohode, zadny krik nic. Ale vcera pres den :x Dopoledne nemohl usnout, ale nakonec usnul. Odpoledne jsem to po hodine vykrikovani a chichotani vzdala a vyndala ho, takze nespal vubec. Vecer to uz bylo samozrejme znat. Porad si rikam, ze je to jen o zvyku. Desim se toho, ze si zvykne na dudlik a kdyz mu ho ve 2 letech vezmu, bude si tam strkat prsty, protoze bude zvykly mit neco v puse a dudlat. Proto jsem si rikala, ze dopoledne to vydrzime a bude mit driv obed a pak ho dam spat.. Ale nevim, zda na to neni brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.1.09 13:04

ahoj, nam je rok od soboty a 1× denne uz spime asi 3 tydny… Zkratka, kdyz spal Vitek dopoledne, uz mi po obede neusnul nebo to trvalo hodinu vykrikovani v postylce nez na chvilku zabral. Takze ted vstavame mezi 7,30-8 hodin, svacime, pak v 11 hodin obed a rychle do postylky. Vydrzi spat minimalne 2 hodky, vcera tri. Vecer usina v 19h naprosto bez problemu.Dudlika dostava na spinkani,nekdy i pres den,kdyz rostou a zlobi zoubky nebo uz je moc unaveny. Pak mame jeste takovy zlozvyk - na spani plinku.Tu si furt sudla kolem hlavinky. Vecer kdyz je unaveny,tak vidi jakykoliv kus hadru nebo plysovou hracku,da si ji na zem a dela haji)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.09 22:13
Anonymni píše:
OT od diskuze.Marcelíno tady:
 http://emimino.cz/modules.php?…

Tak já to zkusím, díky za odpověď M.

:D Hurááááá, povedlo se! ! ! Uf, ale dalo mi to zabrat, než jsem na to přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.1.09 23:04

:o)

Ja teda nevim, asi budu vypadat jak spatna matka, ktera se o svy dite neumi postarat, ale souhlasim s tim, ze kazde dite je individualni. Ja mam chlapecka 8 mesicu… Dudlicka mame na usinani a to kvuli tomu, ze je mi milejsi nechat mu dudlik, nez aby usinal s kousacimi krouzky :o) Rostou mu zoubky… Kdyz ho vecer ukladam, slysim, jak ho kouse :o) Jinak pres den ho vubec nema. Co se tyce toho spani i tady si myslim, ze je to individualni… Danulka ma chvilky, kdy predvadi to same, co tvoje ditko a jindy nespi vubec a usina az vecer po nocnikovani a koupani… Nevim, nenutim ho ani ke spanku a ani k tomu, aby nespal… Ridim se tim, co vidim a pokud vidim, ze je moje dite unavene, polozim ho… I kdyby to melo byt v 5 odpoledne… :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.1.09 19:55

Ahojky, tak já mám dvojčátka aspát jednou denně začaly cca ve 13ti měsících, ale byl to mazec je sladit dohromady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.1.09 09:42

Ahoj, tak moje dylema mi vyřešil Tomášek sám. Přistihla jsem ho, jak místo dudláku cucá palec, takže jsem mu dudlík navrátila. Najednou byl i dopoledne ospalý, takže spinká zase 2× denně. Dudlík má čarovnou moc!! Jinak nevím, možná jsem vyzněla, že mi nezáleží na potřebách dítěte…no někdy si právě připadám jako mimozemšťan, protože natolik respektuji jeho potřeby a režim a všichni kolem mě se na mě podivně dívají, proč si to neudělám jak chci já, ale ohlížím se na něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.1.09 20:50

ahoj Alenko, vidim, ze se to vyresilo krasne samo :) Jen at si dudla, bude spokojenej.. a s tim spanim: urcite ho davej spinkat, cim vic detatko spinka, tim lip. Ve spanku si vsechno srovnava v hlavicce, hezky roste a pak je spokojene. Muj malej ma 14mesicu a porad spinka dopo odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí