ODKDY VELKOU POSTEL?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
5.1.06 09:35

Ahoj holky,

taky pridam svou zkusenost. Danielkovi je 15 mesicu a neco a od tohoto tydne ho davam spat do velke postele. V postylce mi nechtel spavat, budil se a vyzadoval, abych ho vzala mezi nas. Protoze je velky mazel, tak postel ma v nasi loznici a uz parkrat v noci prelezl mezi nas. Obcas mi nevadi, kdyz spi s nama, protoze vim, ze to do puberty delat nebude. :lol: A tak si to uzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.06 09:36

Ahojky,
nasi Terezce je ted 18 mesicu a na prelomu dubna a kvetna cekame dalsi miminko. Malou jsme dali ze dne na den do sveho pokojicku, ale zatim jenom na madraci,protoze nam hodne cestuje. Zatim to zvlada bezvadne a v noci se budi jen zridka, ale stejne mi to neda a jdu ji zkontrolovat. Sem tam je na zemi nebo odkryta, tak ji prenesu do postele a prikryju. Postel ji poridime az bude trochu vetsi a nebude tak cestovat.

Pa pa Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.06 10:15

Malé bylo kolem dvou let, když jsme kupovali postel. Je pravda, že mi pak přestala spát odpoledne, ale před tím se pořád mlátila o postýlku. Protože sebou pořád mlátila o postýlku, tak jsme jí odstěhovali do vedlejšího pokoje ve 14-ti měs.
Nedávali jsme žádné zábany do postele, jen matraci na zem. Spadla z postele 3krát a dost. Doktorka mi řekla, že dítě v tomto věku už má určité zábrany a cítí konec postele.

• Citovat
  • Upravit
278
5.1.06 10:44

Ahoj

My máme doma „čerstvě přesunutou“ 29měsíční dceru. Postel (tu rozkládací z IKEA) ji přinesl Ježíšek, protože v březnu budeme mít 2. dítě a chtěli jsme přesun provést dříve, aby dcera na miminko nežárlila, že ji vyhodilo z její postýlky. Postel přijala s obrovskou radostí, ale bohužel je v noci strašné mrvidlo a spadla z ní už 2×… :-) Takže před postelí má na noc vypolstrováno. Ale to se spraví.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.1.06 14:56

Holky, jakou přesně máte tu postel z IKEA? Díky
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
5.1.06 15:51

Lenko,

my máme tuto http://www.ikea.com/…oductDisplay?…1618016182&productId=11210 přírodní dřevo, ještě dělají bílou, ale ta se mi tak nelíbí, taky máme k ní tu zábranu.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.06 15:55

Ahoj Smokie,
ta dřevěná vypadá dobře. A tu zábranu myslíš nějakou na boku?
 Lenka

• Citovat
  • Upravit
830
5.1.06 16:06

Ano, na bok se dává taková zábrana, není po celé délce, ale je tam místo asi 30cm, jak už tu někdo psal. Na stránkách Ikey ji nemůžu najít, ale stála myslím 300,– nebo 400,– KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.1.06 16:11

Díky. Asi si někdy uděláme výlet do IKEA a omrknem ty postele. V červnu čekáme druhé mimi a to budou malé dva roky, tak řeším, jestli jí koupit velkou postel nebo pořídit (možná půjčit) ještě jednu malou postýlku pro mimi. No uvidíme. Každopádně velké postele chci aspoň omrknout.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401