Jakou matraci do dětské postýlky?

85
15.12.05 23:27

Jakou matraci do dětské postýlky?

Čeká mě nákup matrace do postýlky. Můžu se zeptat na Vaše názory a zkušenosti? Je lepší koupit matraci kokosovo-molitanovou nebo celou kokosovou? Jaké máte prosím zkušenosti!

Moc díky za odpovědi

Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
16.12.05 00:29

stejna otazka

:?

tak prersne nad timto si lamu hlavu!
ja mam matraci ortopedickou,ale koupila jsem ji v cizine,
u nas jsem videl ajen ty kokosove_pripadaji mi dost tvrde a nepohodlne,kdezto prisrodni.
Klasika molitan,je zase moc mekky,ja bych volila ortopedickou-ta se formuje podle tela a vahy.DOstanou se i ty proti roztocum..Teda aspon tady u nas,v cechach ale snad taky!
Musim se taky poohlidnout…
I ikeii by meli matrace ortopedicke,ale do jejich postylek,ktere jsou vetsi nez standart..
Jdu hledat........
nasla jsem tuhle firmu
 http://www.materasso-cz.cz/main.php?…

http://www.nemcice.cz/…_gumotex.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.12.05 10:29

Já jsem koupila vyztuženou molitanovou za 590 a je akorát tvrdá a dá se celá prát. Petra

• Citovat
  • Upravit
1234
16.12.05 11:22

Ahoj,
my máme kokosovou a je tvrdá akorát, ani moc ani málo.
Ještě jsem koupila jednu molitanovou na chalupu a ta mi zrovna přijde tvrdá jak prkno, tak nevím.
Kokosová je prima, tu bych Ti určitě doporučila už kvůli těm rzotočům.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.12.05 11:22

Taky pořád nemůžu vybrat! Už jsem slyšela názor, že ty kokosové jsou tvrdší a molitanové moc měkké, ale existuje ta polokokosová a tak si říkám, jestli tím pádem je ideální, když je napůl, nemáte už někdo s tím zkušenost? Chtěla jsem to pořídit přes internet, ale u toho je asi lepší si to ošahat !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.12.05 14:16

My máme polokokos a malá si neztěžuje :lol: . Připadá mi to tak akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
17.12.05 17:08

My máme dětskou zdravotní (matrace Ivanka), aspoň se to jako zdravotní prodává :D Jsou to dvě vrstvy molitanu a mezi nima nějaký jako slisovaný tužší molitan. Mně to přijde tak akorát tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.12.05 18:07

Ahoj Báro,

my máme od narození kokosovou matraci a jsme spokojení. Myslím, že ze zdravotního hlediska je nejlepší - správně tvrdá, dobře větrá.
Hodně štěstí při nákupu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.12.05 23:59

matrace

Ja jsem se nakonec rozhodla pro kombinaci kokos+molitan.
Koukni do starsich diskuzi!
My budeme mit z pocatku mimi v kosiku na perovem polstari, cca 1 mesic a do postylky jsme koupili kokos+molitan.

Nekde jsem cetla, ze mimcu chvili trva nez si narovna zadicka kdyz 9 mesicu je v poloze kralicka a pak breci kdyz je polozis na rovnou tvrdou matraci. proto z pocatku ten polstar a jeste zabaleni do rychlozavinovacky a postupne jak se nam bude mimco narovnavat :lol: dame polstar pryc!
Jinak kokosova matrace je udajne nejzdravejsi.

Dobry vyber

Jarka + Hugina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
19.12.05 16:34

Ahoj Báro,

my máme taky kokosovou a malá na ní spí jen přes noc. Přes den je v pojízdném košíku, kde má tenkou vložku a na ní ještě deku a v tom odpočívá. První měsíc byla neustále v zavinovačce nebo rychlozavinovačce a spávala na boku.

Hodně štěstí při výběru

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.12.05 16:40

Ahojky,

my máme také kokosovo-molitanovou a přijde mi akorát, ani tvrdá, ani měkká. Kupovali jsme od Scarlettu.
Přeji šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.12.05 16:45

Ještě přidávám odkaz: http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Jinak my si pro ni jeli přímo do Teplic, kde firma Scarlett sídlí, kupovali jsme tam i postýlku a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.12.05 17:03

My máme obyčejnou molitanovou. Je to jedno, protože malý spí stejně většinou se mnou v „dospělácké“ posteli. Spousta věcí, které člověk v těhotensví řeší, aby byly pro dítě nejlepší se nakonec ukáže jako naprostá zbytečnost…

Zdraví

Gábina + malý Ríša (16m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.2.06 18:28

My jsme trochu investovali, byla trošku dražší, ale zato prý nejlepší, je to sendvič latex, kokos, latex a je to nejvzdušnější co se dá koupit. Není ani tvrdá ani měkká je zkrátka akorát. My sami máme latexové matrace takže vím jak dobře se mi spí.

www.jacques.cz, jmenuje se BABYSNÍČEK LATEX NATURAL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.2.06 18:29

My jsme trochu investovali, byla trošku dražší, ale zato prý nejlepší, je to sendvič latex, kokos, latex a je to nejvzdušnější co se dá koupit. Není ani tvrdá ani měkká je zkrátka akorát. My sami máme latexové matrace takže vím jak dobře se mi spí.

www.jacques.cz, jmenuje se BABYSNÍČEK LATEX NATURAL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401