Jakou matraci do dětské postýlky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
16.2.06 18:30
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.2.06 18:30

to bych ráda věděla proč se ta moje zpráva objevila 2× :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 21:16

Zlaticko, prosim, kolik stala tato latexokokosova madrace a kde jste ji koupili ?
moc dekuju Nora

• Citovat
  • Upravit
440
2.3.06 22:32

My máme polokokosovou matraci z Chicca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 08:58

posouvam nahoru

• Citovat
  • Upravit
520
3.3.06 11:36

Matrace stála 2.220,– + ještě jsem si objednala prací potah Medik za 130,–. Je to sendvič latex kokos latex a jmenuje se Babysníček latex natural. Prodejna je v Praze 4 nuslích, K Podjezdu 9, tel. 241 403 132. Jestli nejsi z Prahy tak na webových stránkách www.jacques.cz mají síť prodejen po ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.3.06 21:05

Ahoj maminy,
tak si tady smutne :cry: ctu o vyberu detskych matraci a tise vam zavidim, ze mate z ceho vybirat. Ja ziju v Irsku a do porodu mi zbyva 6 tydnu a stale nemam matraci do postylky. Ve skrytu duse jsem doufala, ze nekde objevim kouzelny obchod se super vyberem, ale vzdavam to. Jediny, z ceho tu muzu vybirat je molitan nebo pruziny. A kdyz se dovolim zeptat na dalsi druhy, koukaji na me, jak na martana.
Mate nejake zkusnosti s pruzinovyma matracema? Moc se mi do toho nechce, ale pry vydrzi vic, nez ten molitan… :?
Diky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.3.06 18:43

Pružinovou matraci až pro starší dítě. Pokud spí miminko v dětské postýlce, je tak lehké, že ty pružiny nemají žádný smysl, miminko je neprohne takže jsou nanic. Nemůžou ti vyrobit pěnovou z jiné pěny než je molitan na zakázku? Nebo z toho molitanu udělat sendvič třeba s tim kokosem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
27.3.06 19:13

Ahojda,
jen přidám, že když jsme o víkendu kupovali Nanny, paní prodavačka říkala, že není vhodná k celokokosové matraci…
My nakonec koupili molitanovou tvrzenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
28.3.06 11:22

Celokokosová je taky pěkná blbost. Je to strašně tvrdý stejně jako je hrozný když je v matraci polystyrenová deska. Optimální je sendvič pěna kokos pěna. Je to pro miminko příjemný, tvrdost tak akorát a kokos uprostřed matraci dobře provětrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.11.07 09:51

Máte někdo zkušenosti s matraxí z Purtexu (Gumotexu), nebízeli nám tu matraci Bambino?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.11.07 14:18

Ahoj, na první dceru jsme měli kokosovou matraci, ale asi už po dvou dětech-nakonec jsme jí vyhodili, protože jakmile si začíná mimi stoupat, začala se lámat a dělat se v ní boule-což mi potvrdili i v obchodě a doporučili polokokosovou..Nakonec jsme v Dětském Ráji koupili polyuretanovou-tvrdý molitan-s nepromokavou jednou stranou a pratelným potahem, takže na druhé máme tuto, stála cca 750kč.. :wink: a tvrdost mi přijde stejná jako u kokosu a ještě je vhodná i pro monitor dechu, což máme taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.07 14:32

Já jsem koupila matraci kokos/pohanka, tak snad nebude špatná. V nejhorším koupím později jinou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.08 15:18

vyrobci/dovozci sendvic kokos aj.

• Citovat
  • Upravit
Zuzana - Nejbaby.cz
25.1.10 22:58

Nejlepší matrace z pohledu prodejce

Dobrý den,

osobně nedoporučuji do dětské postýlky matraci molitanovou. Je velmi měkká a nevhodná pro správný vývoj páteře. Řekla bych, že molitanová je dobrá spíše na nějaké příležitostné spaní na chatě apod. Když už molitanovou, tak určitě nejakou speciální - zdravotní apod. Vhledem k tomu, že se již delší dobu zabívám prodejem dětského zboží, včetně matrací informovala jsem se na jednotlivé matrace u výrobce, na internetu či zákazníků apod.

Výrobce matrací, který nám dodává doporučuje ze všech nejvíce matraci kokosovou - kososové jádro je nejprodyšnější a protialergické, s dobrými izolačními vlastnostmi. Dle mého osobního nározu jsou matrace kokosové dosti tvrdé, ale to je otázka nározu.

Podle mého názoru nejpřijatelnější je matrace kokos - molitan. Je středně tvrdá a přitom dostatečně pružná, aby se přizpůsobila váze dítěte. Kokosové jádro je (jak už jsem psala výše) vzdušné s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. Díky buňkové struktuře kombinovaná matrace kokos-molitan dostatečně dýchá, je protialergická a poskytuje dítěti na spánek nejvyšší možný komfort.
Osobně tedy doporučuji matraci - kokos molitan. Když to porovnám z hlediska poptávky, nejprodávanější je u nás v obchodě taktéž matrace kokos-molitan.

Dále je velmi oblíbená matrace pohanka - kokos. Ta je taktéž středně tvrdá a obdobné vlastnosti jako matrace kokos - molitan. Rozdíl je v pohankové části - pohanka jako materiál je vhodný zejména revmatiky (což tedy u dětí nehrozí), takže dle mého nározu bohatě postačující a ideální je matrace kokos-molitan.

Zde zasílám odkaz na naše stránky, jednotlivé matrace jsou tam blíže popsané, včetně fotek se složením jednotlivých vrstev:
 http://www.nejbaby.cz/clanek.20~.html

Kdyby se ještě někdo chtěl na něco informovat, klidně napište na e-mail, ráda poradím, popř. vyzjistím.

Přeji ať vyberete tu nejlepší :-) :-) :-)
Mějte se
 Zuzana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401