Odlehčené téma :-) Vaše rituály

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
1.2.13 22:02

@mekkinka Chtěla jsem..šla bych ale..samotné se mi nikam moc nechce a s hlídáním to taky není růžové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.2.13 22:03

Já mám úchylku na staré a retro dudlíky. Ty sbírám a když mám nějaký úlovek, tak pak vyhlížím pošťačku, těším se, až odpo malá usne, abych si to mohla v klidu vybalit… a pak se z toho raduju jak malé dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
1.2.13 22:04

@jesenka33
nám to právě taky nějak nikdy nevyšlo… Já teď s malým taky tomu moc nedam :lol: a kamarádka, ta je zas pomalu furt v práci… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
1.2.13 22:06

@Aknyt Já tu mám asi 3 dudlíky po klukovi…11let staré :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
1.2.13 22:15

Vím, že na aukru jsou jednou za čas k sehnání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.2.13 23:14

@jesenka33 beru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
1.2.13 23:14
@mekkinka píše:
Vím, že na aukru jsou jednou za čas k sehnání… :)

jo, jenže se teď pomnožily sběratelky a šroubují ceny až přehnaně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
2.2.13 10:46
@mekkinka píše:
@jesenka33
jojo, my občas chodíme s kamarádkou právě k Vozárimu do Fabriky, tak jsme taky kolikrát zavzpomínali… :(
Že se teda vtírám, ale myslíš tu „fabriku“ u Billy, vedle pedagogický? =D
  • Citovat
  • Upravit
805
2.2.13 10:59

Tak to slechteni kvuli Rodenovi mi pripomnelo ze mi vzdycky doma rikal hlavne deda ze se mam vzdy oblict tak ze kdyby me srazilo auto a ja musela do nemocnice a museli by me tam svliknout tak abych se za sebe nemusela stydet. A kamarad mi rikal ze nejhorsi co muze na zenske videt je dira na puncose mastne vlasy nebo spinave ruce. Pred nekolika lety jsem mela s manzelem ritual ze jsme koukali o vikendu na Ulici kterou cely tyden nahraval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.2.13 11:45

@elenkazed
jojo, přesně tam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.2.13 11:47

@el009
Jo, ale největší sranda je, že je to fakt pravda :-D V listopadu mě v noci chytil žlučník, když jsem makala v hospodě, takže jsem měla normálně tričko a džíny. Jenže pak jsem se nějak pozvracela a ta sestra mi řekla, at mi daji něco jiného… No nebylo nic jiného, něž starý kalhoty od pyžama… :mrgreen: No opravdu jsem se v té nemocnici pak styděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
2.2.13 11:51

@mekkinka taky jsem tam trávila některá dopoledne či odpoledne v studentském čase =D=D

• Citovat
  • Upravit
3370
2.2.13 11:54

@elenkazed
jojo, z dítětem tomu už taky tolik nedam :-D Ale jinak jsme tam toho propařili :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
2.2.13 12:05

@mekkinka Mi povídej =D a nejen Fabrika ;-) Vzpomínám na Crash, K2,Malej pivovar a jiné a jiné =D=D Kde sou ty časy…:-)

• Citovat
  • Upravit
3370
2.2.13 12:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky