Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mekkinka Chtěla jsem..šla bych ale..samotné se mi nikam moc nechce a s hlídáním to taky není růžové…
Já mám úchylku na staré a retro dudlíky. Ty sbírám a když mám nějaký úlovek, tak pak vyhlížím pošťačku, těším se, až odpo malá usne, abych si to mohla v klidu vybalit… a pak se z toho raduju jak malé dítě ![]()
@jesenka33
nám to právě taky nějak nikdy nevyšlo… Já teď s malým taky tomu moc nedam
a kamarádka, ta je zas pomalu furt v práci…
![]()
@mekkinka píše:
Vím, že na aukru jsou jednou za čas k sehnání…
jo, jenže se teď pomnožily sběratelky a šroubují ceny až přehnaně ![]()
@mekkinka píše:Že se teda vtírám, ale myslíš tu „fabriku“ u Billy, vedle pedagogický? =D
@jesenka33
jojo, my občas chodíme s kamarádkou právě k Vozárimu do Fabriky, tak jsme taky kolikrát zavzpomínali…
Tak to slechteni kvuli Rodenovi mi pripomnelo ze mi vzdycky doma rikal hlavne deda ze se mam vzdy oblict tak ze kdyby me srazilo auto a ja musela do nemocnice a museli by me tam svliknout tak abych se za sebe nemusela stydet. A kamarad mi rikal ze nejhorsi co muze na zenske videt je dira na puncose mastne vlasy nebo spinave ruce. Pred nekolika lety jsem mela s manzelem ritual ze jsme koukali o vikendu na Ulici kterou cely tyden nahraval.
@el009
Jo, ale největší sranda je, že je to fakt pravda
V listopadu mě v noci chytil žlučník, když jsem makala v hospodě, takže jsem měla normálně tričko a džíny. Jenže pak jsem se nějak pozvracela a ta sestra mi řekla, at mi daji něco jiného… No nebylo nic jiného, něž starý kalhoty od pyžama…
No opravdu jsem se v té nemocnici pak styděla ![]()
@mekkinka taky jsem tam trávila některá dopoledne či odpoledne v studentském čase =D=D
@elenkazed
jojo, z dítětem tomu už taky tolik nedam
Ale jinak jsme tam toho propařili
![]()
@mekkinka Mi povídej =D a nejen Fabrika
Vzpomínám na Crash, K2,Malej pivovar a jiné a jiné =D=D Kde sou ty časy…:-)
@elenkazed @jesenka33
holky, pojďte pokecat sem
https://www.emimino.cz/…tipy-138344/