Odlitek nohy miminka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@S.Tynka I tobě děkuji! Já právě přemýšlím, je pravda, že ten podstavec vypadá morbidně, my bychom to chtěli jako památku, občas se podívat, ne si to jít vystavit na chodbu, jak si asi mnozí myslí
tak jsem teda zvolila spíš hluboký rámeček a nebo ta krabička je taky moc dobrý nápad, děkuji za inspiraci. Vzpomínáš si, kde jste hmotu zakoupili?
- Citovat
- Upravit
@alena1995 Rádo se stalo
Já dostala sadu na odlitek od kolegů z práce. Byla to značka Wawa baby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena1995 má to takto švagrová, trčí jim to z rámečku na zdi a ano, i mě přijde, že to vypadá docela morbidně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi prodávali sadu na odlitky v Lidlu. Byla tam mimochodem i sada na odlitek těhu břicha, to mi přišlo extrémně divný teda. Prodalo se všechno, takže i to má svého kupce
Syn má odlitek nožičky v krabičce spolu s fotkami, prvními botičkami, body 1 rok, jantarovými korálkami, prvními obrázky apod. Občas krabici vytáhneme a prohlížíme, odlitek přikládáme k nožičce a směje se, jak byl prťavej
Za mě krásná vzpomínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai Mě je jedno, kdo to má nebo komu to kde zdobí zeď, na to jsem se vůbec neptala. Stačí umět číst.
- Citovat
- Upravit
@alena1995 píše:
@dedrichov Pokud myslíme to stejné, tak nemá. Syn je zcela zdráv. Já vím, že to třeba působí morbidně, ale ono teda když vynechám ten podstavec a dám to do hlubokého rámečku, to ještě uvidím, myslím, že to vypadá hned jinak.uf, to jsem si oddechla. Je to jen vaše věc, vážně jsem měla obavu, co se u vás stalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov Pokud myslíme to stejné, tak nemá. Syn je zcela zdráv. Já vím, že to třeba působí morbidně, ale ono teda když vynechám ten podstavec a dám to do hlubokého rámečku, to ještě uvidím, myslím, že to vypadá hned jinak.
@Borrealis @JOHNDENVER Chápu Vás, možná to morbidně působí, možná špatně zvolená fotka, když si zadáte do googlu „odlitek v hlubokém rámečku“ je to zase o něčem jiném.