Odlitek nohy miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alena1995
21.1.21 22:11

@dedrichov Pokud myslíme to stejné, tak nemá. Syn je zcela zdráv. Já vím, že to třeba působí morbidně, ale ono teda když vynechám ten podstavec a dám to do hlubokého rámečku, to ještě uvidím, myslím, že to vypadá hned jinak.

@Borrealis @JOHNDENVER Chápu Vás, možná to morbidně působí, možná špatně zvolená fotka, když si zadáte do googlu „odlitek v hlubokém rámečku“ je to zase o něčem jiném. :)

• Citovat
  • Upravit
alena1995
21.1.21 22:12

@dickys Moc děkuji za vecnou radu! :*

• Citovat
  • Upravit
alena1995
21.1.21 22:13

@S.Tynka I tobě děkuji! Já právě přemýšlím, je pravda, že ten podstavec vypadá morbidně, my bychom to chtěli jako památku, občas se podívat, ne si to jít vystavit na chodbu, jak si asi mnozí myslí :lol: tak jsem teda zvolila spíš hluboký rámeček a nebo ta krabička je taky moc dobrý nápad, děkuji za inspiraci. Vzpomínáš si, kde jste hmotu zakoupili?

• Citovat
  • Upravit
104
21.1.21 22:17

@alena1995 Rádo se stalo :) Já dostala sadu na odlitek od kolegů z práce. Byla to značka Wawa baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.1.21 06:13

@alena1995 má to takto švagrová, trčí jim to z rámečku na zdi a ano, i mě přijde, že to vypadá docela morbidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
22.1.21 07:45

Kdysi prodávali sadu na odlitky v Lidlu. Byla tam mimochodem i sada na odlitek těhu břicha, to mi přišlo extrémně divný teda. Prodalo se všechno, takže i to má svého kupce :nevim: Syn má odlitek nožičky v krabičce spolu s fotkami, prvními botičkami, body 1 rok, jantarovými korálkami, prvními obrázky apod. Občas krabici vytáhneme a prohlížíme, odlitek přikládáme k nožičce a směje se, jak byl prťavej :lol: Za mě krásná vzpomínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
22.1.21 08:18

@Hoa Mai Mě je jedno, kdo to má nebo komu to kde zdobí zeď, na to jsem se vůbec neptala. Stačí umět číst.

• Citovat
  • Upravit
7355
22.1.21 08:24
@alena1995 píše:
@dedrichov Pokud myslíme to stejné, tak nemá. Syn je zcela zdráv. Já vím, že to třeba působí morbidně, ale ono teda když vynechám ten podstavec a dám to do hlubokého rámečku, to ještě uvidím, myslím, že to vypadá hned jinak.

uf, to jsem si oddechla. Je to jen vaše věc, vážně jsem měla obavu, co se u vás stalo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat