Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj radkyne,
Cetla jsem nize jiz toto tema,kdy prcek plne koijeny, kolem 5 .mesice casto v noci place a budi se a odmita lahev ci lzicku s hustsi kasi.
Je to jako s malou Andulkou.Koncem brezna ji bude koncit 6.mesic a je na tom stejne.Budi se a 2 hodiny a ve dne ji taky po dvou.
Lzicku mi sni tak dve tri s mlekem od Hami- Hajaja.
Jinak bez uspechu.
Ale proc to pisi.
Vsechny rady byli - vydrzet a nedat se.
Ta mam jako nechat zavislaka v noci rvat hlady, nebo vlastne vzteky?? ![]()
Spi s nami starsi dcera, mame 2+1 v bytovem dome a nedovedu si to predstavit.
Diky za tipy.
Ahoj,
my meli s Maxikem to same. Ale on byl opravdu hladovy, pil co 1,5 az 2 hodky ve dne i v noci a trvalo to cca 14 dni. Nejdriv jsem myslela, ze je to taky zavislactvi, neb byl ple kojeny, ale pak jsem se soustredila, zda v noci opravdu pije a pil, primo hladove sal. Mel rustovy spurt. Ted uz se to zlepsilo 2 nocni kojeni a vecer ma i trochu kase, ta malinko pomohla, zda se. Zkus vypozorovat, zda Andulka v noci opravdu pije, nebo si jen dudla. Kdyz tak je dobre, pokud jde utesovat tatinek. To u nas taky zabira. Ze mne citi mlicko a jeste vic breci
. Taky s dudlanim bojujeme, chce to fakt vydrz a pevne nervy! Tak drzim palec, at se to brzy zlepsi!
Efa
""http://tac.families.com/ezb/1047042.png:http://tac.families.com/ezb/1047042.png
ona opravdu saje, az ji to uplne zkoli a usne.ale taha!
tatinek nefunguje, to je jeste vic vytocena.co k ni ma co chodit, kdyz jidlo nenese
trva to ale dlouho, neni to otazka nekolika dni, spise tydnu.ma to tak uz od ledna-prosince. ani sama nevim.
tak snad se to srovna. ![]()
Ahoj,
pripojuji se s podobnym probleme (doufam, ze nevadi, ze se jaksi „svezu“:) Nasemu malemu jsou 4mesice a protoze mam bulku v prsu, chteji abych cca do jeho 6 mesicu prestala kojit. Jenze on odmita jakoukoliv lahvicku. Kdyz mu lahvicku dam i s mym mlekem, tak rve, no proste strasne. Kapatkem si vezme i umele mleko, ale predstava davat kapatkem celou lahvicku a nebo lzickou. Nemate nekdo nejakou radu, treba jakou lahvicku?
Diky
Míša V.
ahoj holky si hodně chválí lahvičku MAM. na tu se chytli i děti, co jiné láhve odmítaly. možná ji taky vyzkouším, malý avent láhev nechce, nemá ani dudlík…ale naštěstí baští lžičkou v poho, je na ni odmala zvyklý, tak kaši večer sní, ovšem efekt na spaní je nulový…