UM a voda či čaj??

1938
29.2.08 18:49

UM a voda či čaj??

Chtela jsem se zeptat vsech mamin, co sve detatka krmily UM, zda jim take davaly vodu nebo caj nebo nejake stavicky. Ja nic nedavam a babicky me atakuji, ze bych mela. Malej vypije 5× 150ml (s UM je to vlastne 170), pekne roste a neprijde mi, ze by nejak stradal. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
29.2.08 18:57

ahoj davala jsem vodu spis mezi krmenim kdyz mala neco chtela- tak kdyz to evidentne nebyl hlad tak asi zizen ze jo- ale proste mimco si rekne- na tom ze hezky roste to nevykoukas ale fakt si rekne neboj- aspis pak pozor az bude venku teplo to uz proste bez diskuze neco dej to je jasny- davam vodu pac je to nejjednodussi a i nejzdravejsi a ani Ti to nic nezalepta a neoblemca jinak je to ale fuk-to si rozhodni sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.2.08 19:05

No v teple už určitě budu dávat pitíčko, o tom žádná. Já si spíš říkám, že si žaludek naplní vodou a bude mít pocit nasycení. No a když máš teda zkušenosti, tak prosím prosím…jakou teplotu by ta voda měla mít? Běžnou pokojovou nebo teplejší jako mlíčko? A jakou dáváš? Tak jako na přípravu mlíčka? Tedy převařenou kojeneckou, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
29.2.08 19:24

kdyz byla mensi tak jsem prevarovala(samo že můžeš dát kojeneckou zaleží jak jste zvyklí) a davala odstatou a teď prostě z kohoutku jak natočím- teplou bych nedávala . :wink: kdyžtak prober s Dr v poradně jak to vidí ona -od babiček a tetiček si do toho nenech mluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
29.2.08 20:11

Ahoj,

já dávala vodu (kojeneckou převařenou, pak i nepřevařenou) ale to proto že Viki jinak mívala zácpu. Pokud ti jen UM snáší dobře, tak bych vodu zkusila, ale fakt jen trochu mezi jídlem. :wink: Rozhodně na šťávičky a čajíčky (no snad krom těch přímo vhodných pro kojence) má času dost a na sladké si zvykat nemusí). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
29.2.08 20:22

ahojki, no říká se, že UM by mělo stačit a zahnat i žízeň, osobně tomu moc nevěřím, mlíko beru jako jídlo, který se má zapít....... je to prostě takovej můj vnitřní pocit. Jinak já od cca 2 měsíců, kdy jsem musela ukončit kojení, dávala i čajík,,,, holka chtěla často pít, měla z toho veliký bolení, to ještě nestrávené mlíčko se nespojovalo s nově vypitým, a na jedný kontrole mi dr. poradila, abych ji mezi krmením tím čajíkem prostě ošidila. Fungovalo to a byl klid. Používala jsem granulované čaje v plechovkách, kupované v lékárně, byly většinou bylinkové, je spousta druhů i příchutí a některé jsou už od 1 měsíce věku. Vodu balenou pokojové teploty. Čajíky jsem dělala hodně slabé, takže když mi došel, tak pro malou nebyl problém vypít jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová