kojeni v noci

26
27.2.08 13:05

kojeni v noci

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak to mate s kojenim v noci a jak to snasite. Ja mam ctyrmesicniho chlapecka, ktereho behem dne kojim cca kazde 3-4 hodiny. Spat chodi okolo pul desate najezeny, vzbudi se kolem pul ctvrte a pak v sest az pul sedme na kojeni. To nocni vstavani me nici a moc bych si prala, aby vydrzel spat v kuse od tech deseti do sesti, kdy se toho dockam? Dekuji za zkusenosti a odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
27.2.08 13:09

Ahoj,
tak me Honzik prospal celou noc, az kdyz jsem prestala v noci kojit, tak 3 dny trvalo, nez prisel na to, ze nic nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
27.2.08 13:12

Ježiš Belindo, buď ráda, takhle máš noci úplně luxusní! Můj syn začal ve 3 měsících lépe spát - usnul cca ve 22 hod, spal 4 hodiny - kojení, 2 hodiny - kojení a pak se budil co hodinu. A to jsem si pochvalövala, jak se krásně vyspím. Předtím se budil cca co 1,5 - 2 hod …
Celou noc prospal až někdy po roce, kdy se budil mezi 5 - 6 hod na UM a pak spal cca ještě do 8 hod.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.2.08 13:20

Taky bych řekla, že ti malej spí v podstatě krásně :wink: Tobík v jeho věku vstával i 5× za noc… pomohlo, když jsme ho v sedmi měsících přestěhovali do vlastního pokojíčku, to se budil tak 1-2×. Teď necelých 14 dní spí celou noc v kuse, začal sám z ničeho nic.. Je to zlatíčko, snad už mu to vydrží…
Fakt ti spinká moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.2.08 13:26

Belindo,
pridavam se k holkam - to mas opravdu super dite. Me se Tomik do 10ti mesicu budil v noci co 1,5-2 hodiny a ver, ze po pul roce jsem byla uplne hotova a myslela jsem, ze to dele nevydrzim - a vydrzela :-). No a v tech 10ti mesicich zacal spat celou noc, ale znam maminky co se jim deti budi nekolikrat v noci i do dvou ci tri let.
Jo jsou miminka, ktera od sestinedeli prospi celou noc - a musim rici, ze jsem vzdy zavidela, ale jsou i mimnka, ktera nespi vubec - tak bud rada, ze Ti spi alespon tech 6 hodin vcelku - co jab ych v te dobe za to dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.08 15:17

Tak Vam moc dekuji za odpovedi. :D Fakt je, ze prvni mesic, dva se v noci budil tak 3× a to jsem vazne spatne snasela. Nastesti nebrecel, jen se najedl a hned usnul. Ale stejne, rano jsem byla protivna a zavidela manzelovi, jak krasne spal (jeho malej nikdy nevzbudi). Mozna by to bylo lepsi, kdybych mohla spat pres den, ale bohuzel dokoncuji VS, pisu diplomku a jeste musim chodit tak 2× tydne na prednasky, tak se pres den, kdyz muzu musim ucit :? :? na spani neni cas.

No, asi mate pravdu, ze by to mohlo byt horsi, ale to bych se asi psychicky uplne polozila. Preji krasny den a spava mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.08 17:24

mám 8 měsíčního chlapečka a od porodu se budí každé 2 hodiny, bylo i období, že každou hodinu, teď asi týden se budí JEN co 3 hodiny.....,usínal mezi po půlnoci, od sedmého měsíce usíná mezi 22. - 23.
 zuza

• Citovat
  • Upravit
2318
27.2.08 20:32

Taky se hlásím k gratulantům, jak máš hodný mimčo :-) U nás je to jak kdy, někdy spí pěkně, pak rostou zuby a to se budí i po hodině s brekem a v půl páte vstává… važ si toho, co máš a doufej, že se to nezhorší (v půl roce např.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.2.08 20:45

Teda, na co si stěžuješ? :D
Nám Davča začal spát celou noc, tj. od 8 do 7 hod. až někdy kolem 10. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.2.08 21:20

Ahoj,
máš opravdu hodné mimčo, náš klučík se budil na kojení každé 2 hodiny jako by měl v hlavě budíček. Mně to ale nijak nevadilo měla jsem ho v posleli u sebe (usínal sám v postýlce, ale po prvním probuzení jsem si ho přendala k sobě) a vždycky jsem mu jenom vyndala prso on se přisál a spala jsem dál. Až měl dost tak se sám pustil a spal do dalšiho kojení.

A najednou v 10 měsících začal spát celou noc. A ve své postýlce.
přeju hodně zdaru
Marhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.08 08:40

Fakt Vas obdivuju, jak jste to zvladly s temi mene spavymi miminky. Znamy se mi totiz nedavno divil,jakto, ze malej jeste nespi celou noc, ze jejich holcicka uz od prichodu z porodnice spala celou noc…Ale jak vidim, je to asi fakt vyjimka. Take jsem zkousela spat s mimisem v postylce aby se jen behem noci jen prisal, ale v podstate jsem se moc nevyspala (asi podvedomy strach, abych ho nezalehla, nevim, ale muj spanek za moc nestal. Tak optimisticky doufam, ze v pul roce ho prestehujeme do jeho pokojicku a bude uz spinkat hezky celou noc. No uvidim, treba jeste zacne zlobit :(

A jeste bych se rada zeptala: jak to mate s milovanim? Ja jsem mela po navratu z porodnice hroznou chut na sex a malej nas proste nenechal. Tak teprv v jeho dvou mesicich jsme se zase zacali pravidelne milovat (je to super, jeste lepsi nez pred porodem) ale uz to stejne neni co do cetnosti,co to byvalo. Vetsinou to zvladneme tak 3× tydne…

A jak to mate s odpocinkem? Chodite nekam aspon s kamaradkami jednou za cas na kafe? Nebo nejaky sport? Kadernice?

Ja to mam tak, ze kazdy tyden v sobotu je malej u mych rodicu a jdeme s manzelem nekam na veceri nebo do divadla. Do toho tedy chodim jeste do te skoly tak 2× tydne-aspon prijdu mezi lidi…A pak kdyz je manzel uz z prace dome si tak jednou za tyden sama zajdu nekam s kamaradkou nebo na kosmetiku apod.

Obcas mam pocit, ze muj drive bohaty spolecensky zivot /je mi teprve 24/ je ten tam, ale snazim se aspon takhle a mimco je stejne to nejkrasnejsi, co me kdy potkalo (hlavne at jsou zdravi mimisove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.08 08:43

koukam na ty hrubky a stydim se a omlouvam, nejak rano nejsem ve forme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
28.2.08 09:52

Tak já jsme na tom podobně. Toník jde spát po koupání a krmení mezi 21.00 a 22.00. Pak krmím ve 00.00, 2:00, 4:00,6:00 atd. Ve dne má pak delší přestávku, kdy vydrží spát třeba i 3 až 4 hodiny. Ale ty noci jsou fakt síla. Teď nám je 6 týdnů, tak jsem doufala, že tu najdu reakce,kdy napíšete, že se to třeba ve 3 měsících zlepší, ale nenašla :cry: . Hold to budu muset nějak vydržet, i když musím říct, že spánek mě začíná malinko chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
28.2.08 10:40

Belindo , myslím, že máš úžasný společenský život a moc hodné miminko! :D Taky určitě ještě hodně energie na ty akce, když jsi takhle mladá! To je výhoda mladých maminek, moc ti to přeju! I intimní život ukázkový, jen ať vám to tak jde dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.08 11:19

Ahoj Elisko, koukam, ze mas rovnou ctyri ratolesti!!! Gratuluju, jak to zvladas? Muj manzel porad sni o velike rodine, tvrdi, ze alespon 3…Ja se spis priklanim k variante 2, s tim, ze druhe bych videla az tak ve 30 ti letech. Ale nechci se rozepisovat, uz to s kojenim nema nic spolecneho :D asi bych mela zalozit dalsi forum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová