kojeni v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
28.2.08 14:03

Ahoj, my máme doma 10-ti denní mimčo a budí se tak 1× za noc, doufám, že to vydrží, ale zato jsem s ní vzhůru cca. 1,5 hod. protože se napije, po 20 min. usne, jakmile ji zvednu na odříhnutí, je vzhůru, ani si neodříhne a už by zase chtěla, takhle se to opakuje, dokud se neunaví, nakonec si neodříhne, ale pro jistotu ji držím asi 10 min., protože mi občas ublinkává. I když doktorka mě celkem uklidnila, že některé děti neodříhávají. Máte s tím někdo zkušenosti a mohli byste poradit, event. podpořit? Někdy jsem z toho malinko na prášky a nejistá. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
28.2.08 14:23

moje první dvě děti neříhaly nikdy, Anička NIKDy neblinkala, Čenda POŘÁD! Ze začátku jsem ho zkoušela dát odříhnout, ale časem (možná po šestinedělí? nebo dřív? netuším, je to táák dávno :lol: ) jsem to vzdala a dávala jsem ho v noci na bok a zaklínila peřinkou, aby se neotočil na bříško. Na ublinkávání můžeš trochu zvýšit polohu - cca 30% sklon, měla by to být pořád rovná plocha (ne prohnutá).
To máte krásný noci, važ si toho! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.2.08 14:27

Díky, postýlku vyvýšenou máme, na bok taky dávám, ale stejně … je to první dítko, tak jsem z toho trochu vykulená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.08 14:40

Ublinkavani a odrihavani. Klasicke starosti s malymi miminky. Ja take myslela, ze po kazdem piti si maly odrihne. Ve skutecnosti se nam to podari tak v 50% pripadu, v nocu skoro nikdy. Ublinkava temer po kazdem jidle, obcas ho pres den 4X prevleknu, nicmene Dr. nas ubezpecuje, ze udusit se nam tak nemuze ani behem spanku. Uz jsem si zvykla, ted skoro ve 4 mesicich je to mozna trosicku lepsi, ale stejne-kdyz uz blinka moc a mam pocit, ze v zaludku nic nezbylo dostane z lahve Nutrilon AR, ten je proti blinkani a opravdu-po nem nikdy neblinka. Zkousela jsem i Nutriton, ale zda se mi ze neucinkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.3.08 11:49

Belindo, docela ti závidím :wink: .
Lenička ještě nespí celou noc ani teď a to už bude mít 2 roky. Naštěstí jí stačí jen dát dudlík, ale musí s ní někdo spát - momentálně manžel. Pavlínka se budí co 2 hodiny a dost často je u prsu přisátá od půl noci do rána - jinak by řvala a budila Leničku.
Jinými slovy - milování téměř nestíháme a o nějakém společenském životě ani nemluvím. Jednou za 3 měsíce se sama urvu ke kadeřnici a toď vše… Leňula je už velká, tak si ji berou moji rodiče, ale Pavlínku pořád jenom kojím, takže je všude se mnou. Manžel jezdí z práce v 7 večer, takže jen pomůže s koupáním a uspáváním. Buď vděčná za to, co máš…
Jo a Pavlínka (do 2m) i Lenička (do 4m) mi od porodnice spávaly taky celou noc, ale pak se ty potvůrky nějak pokazily…
Hanka, Lenička a Pavlínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna