Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj mamky,
používate některá lahvičky Avent? My teď máme vel. 125 ml, ale bude nám za chvíli „malá“, takže se chystám koupit vel. 260 ml. Tyto lahvičky prodávají s dudlíkem „s dvěma dírkami“. Myslíte si, že je vhodná pro 2 měsíční miminko? Odkdy vyměnit ten novorozenecký dudlík, co myslíte?
Díky díky díky ![]()
Ahoj Lupito!
Dudlíky jsem měnila podle toho, jak bylo potřeba. Určitě to poznáš, miminko saje extrémně dlouho, než celou flašku vysaje, nebo často pouští dudlík z pusinky, protože mu málo teče… Jinak ten dudlík jsme měly minimáně do 3měsíců.
Lupito, myslim ze vhodna je........... klidno ji pouzij, pokud se ti mimco netopi tak je to Ok
Ja u starsiho musela pak koupit s variabilnym prutokem protoze AR mliko bylo huste
Lupito,
přesně jak už bylo řečeno, určitě to poznáš, kdy to mimču málo poteče. Naše malá přestala vždycky sát a začala plakat, pak se zase chytla, chvíli sála a znovu, pak jsme přešly na větší. Třeba adudlík vel. 3, který je od 3. měsíce, jsme začaly používat až nedávno, malá měla už skoro půl roku, takže je to vážně individuální.
Ahoj
Mám dotaz, existuje nějaký dudlík, který totožný tvar s Aventem? Prcek nic jiného nechce, respektive neudrží. Ale chtěla bych nějaký zajímavý dudlík a z Avent si nějak nemůžu dále vybrat.. Je nějaký totožný? Díky za odpověď ![]()
Ahoj, my používáme od začátku,kdy to bylo potřeba 260. A ačkoliv nám je 8 měsíců, tak na čaj používáme stále dudlík 1 a na UM dudlík 2. Malá nic nenamítá, při pití nepláče, je spokojená.
Mne prijde hodne podobny MAM.
Janinna23 píše:
AhojMám dotaz, existuje nějaký dudlík, který totožný tvar s Aventem? Prcek nic jiného nechce, respektive neudrží. Ale chtěla bych nějaký zajímavý dudlík a z Avent si nějak nemůžu dále vybrat.. Je nějaký totožný? Díky za odpověď
Billi píše:
Mne prijde hodne podobny MAM.Janinna23 píše:
AhojMám dotaz, existuje nějaký dudlík, který totožný tvar s Aventem? Prcek nic jiného nechce, respektive neudrží. Ale chtěla bych nějaký zajímavý dudlík a z Avent si nějak nemůžu dále vybrat.. Je nějaký totožný? Díky za odpověď
Mně MAM podobný vůbec nepřijde, Avent je kulatý dlouhý, MAM spíš kratší a po stranách zploštělý
…kulatý je Tommee Tippee (vypadá úplně jako bradavka), ale nevím, jestli mu nebude taky vypadávat, Avent je podle mě asi nejdelší dudlík ![]()
jo, ale teď čtu pořádně-ta otázka asi směřuje ne na dudlík u flašky, ale na dudlík k dudlání, co?
Potom bych zkusila asi ten MAM Original, ono je jich hrozně druhů (třeba ten nejnovější superortodontický mi syn nechtěl ani za nic), ale MAM Original má v pusině skoro celou noc, je to taková bambule.
No MAM máme 2, jak od narození, tak i ten větší od 6m, ale vůbec to podobný není a malej to neudrží
Právě ta bambulka mu nejde
Nakonec asi budu muset zase vzít ten Avent
Naštěstí s flaškama problém nemá, byl zvyklej na MAM, dneska jsem zkusila kulatý, protože chci kupovat novou flašku a bez problémů
Ale na dudlík je tedy vybíravej ![]()
jojo, to znám, u nás to taky trvalo, než jsem napadla na správný dudlík-vyhrály NUK (ale jen 1, dvojku už nechce, z té mu navaluje), Babydream z Rossmanna (ty podle mě Nuk vyrábí, savička je stejná, mají ještě ale jeden druh se ztenčeným tím začátkem a ten už je jiný, kupodivu ho syn má rád taky)…no a nejvíc drží ten MAM Original 2. Tak uvidíš, třeba ještě na něco kápnete ![]()