odmítá mlíčko - UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
odmítá mlíčko - UM
Ahoj maminky, malému bylo půl roku rostou mu zoubky a on mi začal odmítat mlíčko (UM), máte s takovým chováním někdo skušenost.Zatím mu mlíčko zkouším ale většinou to dopadner stejně že je nahradím jogurtem.Děkuju- ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
já jsem zkoušela začít dávat pomalu UM prckovi v cca 15 měsících (do té doby jsem kojila, samozřejmě postupně s příkrmy). Měla jsem UM od Hami, zkoušela jsem přidávat nejdřív třeba jednu, dvě odměrky do pudingu, ale všechno mi prokoukl, jak tam ucítil jenom trochu toho „UM vetřelce“, tak mi odmítl jíst. Když jsem mu to zkoušela dát trochu do hrnečku, tak mi ho házel na hlavu a další den mi z něho nechtěl pít ani vodu, jak si to pamatoval. Zjistila jsem, že existují i ochucená mlíka, tak jsem koupila Sunar s banánovou příchutí a světe div se - hned napoprvé mi vypil skoro 100 ml, postupně si přidával víc a víc a do 14 dnů už pil 250 ráno a 250 večer, dneska by nepil skoro nic jiného, než mlíko. Mojí kamarádce pomohlo přidat do mlíka trochu kaše, aby to dostalo jinou chuť, a taky jí to její prcek začal pít.
Tak přeji pevné nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, no to je jako bys psala o moji prdelce. Ted ma prvni zoubek a z niceho nic, proste ze dne na den mi zacala odmitat UM. Zezacatku vypila treba jen pul davky a ted nechce ani lok. Jsem z toho docela zoufala, mam obavu, aby měla dostatek vapniku. No po novem roce jdeme na kontrolu a snad mi nase Dr. poradi. Jo jinak jsme zkouseli ruzne druhy UM a nic nezabira. Jeste zkusime ten ochuceny sunar, ale mam obavu, ze ani to nezabere. Tak drzim palce at jsou zoubky bez problemu a do noveho roku jen to nejlepsi.Monys
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, malej mi to dělá taky, je to jen období, jak mu leze nějakej zub, tak mi začne UM opdmítat, pak se to spraví… Je mu 10m.
Popilio
- Citovat
- Upravit
Ahoj,taky máme stejný problém,akorát že Matymu je 18m a přestala jsem kojit.Asi opravdu vyzkouším ten Sunar s příchutí.
Jinak šŤASTNÝ NOVÝ ROK
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit