Odmítá příkrmy - 6měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jste zlaty
me uplne tecou nervy. Kazdy den se s tim varim a kazdy den stejna komedie, ani pes to nezere
Mala to bere jako hru a je jasny, ze ji stvu, kdyz ji to organizuju. Pritel a jeho rodina, se zas nemuzou koukat na to, jak ji sama, ze se udusi, a ja jsem na ni pysna. Jiny deti se perou s kasickama a ona si ukusuje varenou mrkvicku a basti a nebo vyzuzla celou merunku ze slupky. Ale stejne me to stve, kdyz vidim nebo ctu o maminkach. Ktery vytahnou prvni sklenicku s mrkvickou a prcek ji na poprve zblajzne. Njn, vsechno nemuze byt perfektni. Zas mi aspon hezky spinka. Kazde ditko ma neco.
Tak ja zatnu zuby. Jeste, ze jde po obede hned spat a ja si dam vzdy silny kafe a cokoladu na uklidneni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElucaK je super ze má zájem jist sama
to já mám kluka lenocha a když mu dávám jídlo do ruky tak otvira pusu
Mámo krm mě mámo
holky jsou šikovnější prostě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElucaK tak pokud jí kousky sama a ráda, zkuz sní to BLW, určitě je teda bezpečnější když u toho leží na bříšku. Já teď u druhé jedu úplně jinak s jídlem, malá na 11m dokáže sama místnost svacince nakrájené ovoce a začíná se zajímat o lžičku a sama se sní nakrmit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElucaK hm, tak muj 5mesicni ji i spi skvele, takze lze mit oboji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše druhorozená taky nechtěla příkrmy a teď, v 16 měsících by furt jedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jogrr tak to jsi stastna zena
ja jsem rada vic za to spani, kdyby jedla a nespala, bylo by to horsi ![]()
No to jidlo jsem prestala resit, proste uvarim kusy a nabidnu, sni toho cca polevkovou lzici. Muze se utlouct po petrzeli a brokolici. No treba si da rict postupne i s tou lzickou, kdyz na ni nebudu tlacit. A nebu pochopi samokrmeni lzickou, to by byl vubec top ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit