Odmítá příkrmy - 6měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
29.6.17 14:42

Jste zlaty :kytka: me uplne tecou nervy. Kazdy den se s tim varim a kazdy den stejna komedie, ani pes to nezere :lol: Mala to bere jako hru a je jasny, ze ji stvu, kdyz ji to organizuju. Pritel a jeho rodina, se zas nemuzou koukat na to, jak ji sama, ze se udusi, a ja jsem na ni pysna. Jiny deti se perou s kasickama a ona si ukusuje varenou mrkvicku a basti a nebo vyzuzla celou merunku ze slupky. Ale stejne me to stve, kdyz vidim nebo ctu o maminkach. Ktery vytahnou prvni sklenicku s mrkvickou a prcek ji na poprve zblajzne. Njn, vsechno nemuze byt perfektni. Zas mi aspon hezky spinka. Kazde ditko ma neco.

Tak ja zatnu zuby. Jeste, ze jde po obede hned spat a ja si dam vzdy silny kafe a cokoladu na uklidneni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
29.6.17 14:43

@ElucaK je super ze má zájem jist sama :) to já mám kluka lenocha a když mu dávám jídlo do ruky tak otvira pusu :D Mámo krm mě mámo :mrgreen: :lol: holky jsou šikovnější prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
29.6.17 21:41

@ElucaK tak pokud jí kousky sama a ráda, zkuz sní to BLW, určitě je teda bezpečnější když u toho leží na bříšku. Já teď u druhé jedu úplně jinak s jídlem, malá na 11m dokáže sama místnost svacince nakrájené ovoce a začíná se zajímat o lžičku a sama se sní nakrmit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
2.7.17 22:15

@ElucaK hm, tak muj 5mesicni ji i spi skvele, takze lze mit oboji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.7.17 23:07

Naše druhorozená taky nechtěla příkrmy a teď, v 16 měsících by furt jedla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
3.7.17 13:06

@Jogrr tak to jsi stastna zena :D ja jsem rada vic za to spani, kdyby jedla a nespala, bylo by to horsi :D
No to jidlo jsem prestala resit, proste uvarim kusy a nabidnu, sni toho cca polevkovou lzici. Muze se utlouct po petrzeli a brokolici. No treba si da rict postupne i s tou lzickou, kdyz na ni nebudu tlacit. A nebu pochopi samokrmeni lzickou, to by byl vubec top :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí