Jaké dáváte mléka a kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké dáváte mléka a kaše?
Milé maminky,
prosím o radu. Mám deseti měsíční holčičku, kterou stále kojím a skoro nic jiného nechce jíst, max. přesnídávku, ale polívečky mi sní tak dvě lžičky..takže jí mám pořád u prsu..ale za poslední dva měsíce skoro nic nepřibrala. Snažila jsem se jí tedy vnutit kaši ( Sunarku, Hami ), i mléko ( Hami Hajánek )..ale vůbec to nechce. Prosím o radu, s jakým mlékem nebo kaší, máte dobrou zkušenost (dětem chutná)?Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mala ma sice teprv 5mesicu, ale zeleninka ji nejede, zato kase babylove z dm sni i 150ml(je to nejaka jahlovo kukuricna)
- Citovat
- Upravit
Mému synovi kterej nechtěl mléko nejvíc chutnala noční beba, no tedy, bylo to jediné mléko které pozřel. Z kaší měl rád nemléčnou sunarku s ovocem. Jinak mu chutnala kukuřičná, jáhlová z instantních ze zdravé výživy. Ovoce čerstvé, přesnídávky neměl rád a nemá. Ještě i krupičku si občas vzal.
Jo a jogurtové kaše, mám ten dojem že nutrilonky. jo a hodně dětem chutná vanilková kaše, ta první od nutrilonu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás UM Sunar jakékoliv příchutě a v tomhle věku malá milovala první vanilkovou kaši od Nutrilonu
ta je fakt výborná chutnala i mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem kaši lžičkou a hustčí. U nás krupicová(hipp, hami)
polévky jen mnou dělané(brambor, mrkev), přesnídávky vůbec, ovoce jen čerstvé(jablko, banán)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerce nejvíc chutnají kaše od Hippu, UM Sunar-jak bez příchutě tak banánový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý má cca od deseti měsíců normální krupičkovou kaši.
Předtím jsem mu dávala většinou kaši od rossmanna, přišla mi nejchutnější a zároveň super cena, a mlíko babylove. a teď jsem si přes ségru objednala mlíko bebavita (nebo tak nějak, z německa), spousta ženských si ho hodně chválí, ale malej už mlíko skoro nechce, takže mi to tu možná „shnije“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já měla podobný problém-nakonec jsem malou přes den odstavila od kojení a kojila rano, vnoci tak dvakrát a večer-malá po třech dnech zjistila, že mlíko nebude a začala pěkně papat-na oběd jí jely skleničky. Jinak kaše od sunarky a přidávala jsem trochu rýžové kaše od hami-příjdou mi ty kaše strašně sladké. Jo a bílý jogurt baštila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Hami kaše jsou podle mě dost sladké, i to mlíčko má takovou jinou chuť.. Zkusila bych babylove, je dobrá, chuťově nesladká, ale prostě dobrá. Nestlé, ty mi připadají dost podobné Hami.
Nebo se prostě smířit s tím, že dítko kaše nerado.
A jogurty ok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dávala malé UM Bebu (Nestlé), Babylove z DM se mi neosvědčilo. Teď má 13M a pije DoReMi - od Nestlé pro batolata. Kaše baští buď Nestlé nebo teď mám Hami, je to sice levnější, ale musím toho dát víc, tak to vyjde nastejno a to Nestlé mi přijde trochu lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mladší jedl doma dělané kaše-vločková, kuskusová, pohanková. Starší jedl i kupované, jely mu teda všechny, ale nejvíc chutnala od nutrilonu hrušková-teda i mě
Některé hami kaše mi přišly, že n ve 100g kaše je půl kila cukru, bleee, přeslazené
A mlíko Beba good night.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas jsme podavali nejprve Nutrilon, ale mel po něm hodne bolavé brisko a koliky, tak jsme presli a dlouho vedl Hipp kupovaný v Německu a ted kdyz uz mlíčko tolik nepije tak dávám Humana 3 banán+vanilkovy a je spokojeny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit