Jaké dáváte mléka a kaše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1126
31.1.13 15:11

U nas mel nejvic uspech Sunar, bananovy nebo bez prichute a kasicky Sunarky ty na dobrou noc, ty chutnali i me, myslim bananova, se skorici, s lesnim ovocem a pak taky babylove vicezrnna nemlecna, davala jsem to do sunaru nebo obyc. mleka. Asi ti kazdy poradi neco jineho, je to dost individualni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.2.13 08:59

Ahoj, pokud jde o mléko, převáděla jsem děti z kojení na umělou výživu okolo roku věku. Dávala jsem Nutrilon, má být chutově nejpodobnější mateřskému mléku a skutečně si za pár dnů na Nutrilon zvykly a pily ho do 3 let. Pokud jde o kaše, vedla u nás Nutrilon kaše rýžová a piškotová. Z přesnídávek všechny Hami a nejvíc borůvková a pokud jde o jiné příkrmy, do roka jsem nevařila vůbec, děti baštily Hami jak o život a do dvou let pak v kombinaci s vařením stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.2.13 09:09

Ahoj, ja mam taky tak trochu nezravce, ale co prijala jako prvni a vydrzelo ji to ( je ji 7m), tak je Moje prvni kase mlecna ryzova od Nestle. Zeleninu moc nechce, pridavam ji do ni trochu te kase a jak to asi je citit po mliku, tak to obcas vezme na milost. A ted jsem zkousela bilou hollandii jogurt a ten ji taky smakuje. Cekam na 8m prohlidku, jestli bude vse ok, ale vizualne prospiva velmi dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí