Jaké dáváte mléka a kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U nas mel nejvic uspech Sunar, bananovy nebo bez prichute a kasicky Sunarky ty na dobrou noc, ty chutnali i me, myslim bananova, se skorici, s lesnim ovocem a pak taky babylove vicezrnna nemlecna, davala jsem to do sunaru nebo obyc. mleka. Asi ti kazdy poradi neco jineho, je to dost individualni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud jde o mléko, převáděla jsem děti z kojení na umělou výživu okolo roku věku. Dávala jsem Nutrilon, má být chutově nejpodobnější mateřskému mléku a skutečně si za pár dnů na Nutrilon zvykly a pily ho do 3 let. Pokud jde o kaše, vedla u nás Nutrilon kaše rýžová a piškotová. Z přesnídávek všechny Hami a nejvíc borůvková a pokud jde o jiné příkrmy, do roka jsem nevařila vůbec, děti baštily Hami jak o život a do dvou let pak v kombinaci s vařením stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja mam taky tak trochu nezravce, ale co prijala jako prvni a vydrzelo ji to ( je ji 7m), tak je Moje prvni kase mlecna ryzova od Nestle. Zeleninu moc nechce, pridavam ji do ni trochu te kase a jak to asi je citit po mliku, tak to obcas vezme na milost. A ted jsem zkousela bilou hollandii jogurt a ten ji taky smakuje. Cekam na 8m prohlidku, jestli bude vse ok, ale vizualne prospiva velmi dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit