Přestává pít mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přestává pít mléko
Dcera má 3 roky a zatím byla mlékoholička. Ráno i večer 200-250ml. A Teď přestává. Některý den jen ráno, už byl i den, kdy jen 50 ml ráno a večer nic. Až přestane, nebude jí to chybět? Sní 1-2 termixy denně + mléko. Nebude jí to chybět? Díky.
R.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, když jí ty mléčný výrobky, tak jí to mlíčko určitě chybět nebude. My jsme staršího synka nemohli odnaučit pít mlíčko, podařilo se až když se mu narodil bráška. Teď baští mléčný výrobky a doktorka říkala, že mu to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcerka začala odmítat mlíko kolem 16m, bude jí 18m a už ho nepije vůbec. Dnes jsme byly na prevenaru a ptala jsem se na to doktorky, no a po vyjmenování bílých jogurtů, pribiňáků, lipánků… co všechno ráda baští, mi doktorka řekla, že to bohatě stačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Nám Terezka přestala pít mléko v 15m, prostě už ho odmítala.
Byla zvyklá ho dostávat ráno k snídani a třeba na noc nebo v noci když se vzbudila.
Ale že by jí chybělo bych neřekla.
Přes den dostává termix nebo actovii a na noc třeba kašičku, takže je zasycená dostatečně mléčnými výrobky.
Ale myslí, že ve 3 letech jí to už chybět určitě nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se přestalo pít mléko ve 2 letech s přechodem z UM na kravské. Jí sýry a jogurty, takže to vůbec neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit