Co pijí vaše děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
U nás jedem zas na ředěný jablečný mošty. Toho se vypije nejvíc. Sem tam i sirup nebo mix s nějakým čajem, ale to není takovej hit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně 11-měsíční pije jenom vodu, a to ještě málo, žádný čaje, ovocný šťávy ani umělý mlíko nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám 2 letou dceru a od narození pila taky jen čaj, zato teď ho vůbec nechce. Dávám jí džus, občas šťávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn od roka pije cistou vodu. Caje, dzusy a jine sladke cosi mu musim vylozene nutit. Rano ma normalni mliko s detskym kakaem, vecer nutrilon. Ma 19m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti pijí jen vodu, starší (5 let) i ve školce, šťávu a čaj odmítá…mladší 2 a půl vzal pře měsícem na milost jablečný mošt
čaj by do pusy taky nevzal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krom sunaru většinou jen vodu, občas nějaký čaj nebo něco odšťavím(nejvíce jablka a mrkev, pomerančů a jiného ovoce méně)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ctyrlete a devitilete - piji prevazne vodu nebo caj, obcas cerstve mackanou stavu - fresh dzus a to mladsi ve skolce obcas stavu, ale nevyzaduje ji - pije radeji skolkovy caj nebo vodu. Starsi ve skole si doleva vodu nebo kupuje v automatu mleko ci fresh dzusy.
- Citovat
- Upravit
U nás se též pije jen voda, nic jiného ani nechce ![]()
Ještě ráno a večer UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráno a večer kojení, přes den asi 300ml vody s džusem - jablečný mošt, jiný nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se taky frčí na vodě (i ve školce) nebo slabém sirupu.
Já su ráda, jenom když je nemocný, tak mě strašně štve, že nepije čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky nejvíce boduje ředěný domácí mošt a jsem za to ráda než nějaké kupované sladké bžundy..občas jí dám granulovaný dětský čaj, ale to opravdu hoooodně ředím, že ten čaj tam není skoro ani cítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš dvouleťák pije přes den čistou vodu, neslazený čaj a selské mléko /občas kakao/ každé ráno ke snídani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky
můj chlapeček má 17 měsíců. a od miminka pije pořád jeden a ten samý čaj
miluje čaj bylinkovy dětský sen.od hipp. zkoušela jsem jahodovy, pomerančnový, různé ovocné sackove i granulovane čaje. a nnechce takové. ani štavičky nikdy nepije ani domácí ani koupené
čisté vody si cucne a odloží flasticku. a dětský sen cajicek vypije i čtyři flasticky denně. asi na tom názvu dětský sen něco bude